Kosár

Cybex Pallas 2-Fix gyerekülés – Blue Moon

Cybex Pallas 2-Fix gyerekülés – Blue Moon. Körülbelül 9-36 kg. 9 hónapos kortól 12 éves korig. Több mint 11 évig használható. Szín: kék.

115 781 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Pallas 2-Fix gyerekülés – Blue Moon

A Pallas 2-Fix 2 az 1-ben autósülésként több mint 11 évig használható. A Stiftung Warentest és az ADAC szerint ez az egyik legjobb autósülés, amely együtt nő a gyermekkel az 1/2/3-as csoportban. A WHICH? szervezet az ütközésbiztonsági tulajdonságait egész élettartama alatt kiválónak minősítette és az oldalütközés elleni védelemnek a legmagasabb – 5 csillagos – minősítést adta.

Praktikus és biztonságos
Az 1. csoportos üzemmódban a Pallas 2-Fix egy állítható ütközőpajzzsal büszkélkedhet, amely egy felfújt légzsákhoz hasonlít és csökkenti a súlyos nyaksérülés kockázatát frontális ütközés esetén anélkül, hogy a gyermeket gátolná. Körülbelül 3 éves kortól az ülés egy egyszerű átalakítással a díjnyertes 2/3-as csoportú Solution X2-Fix autósüléssé alakítható át. Az új oldalvédők már nagyon korán elnyelik az ütközési energiát és innovatív oldalsó ütközésvédelmet nyújtanak. Az ISOFIX Connect rendszer mindkét csoportban fokozott biztonságot és nagyobb stabilitást nyújt. Az autósülés olyan járművekkel is kompatibilis, amelyek nem rendelkeznek ISOFIX rendszerrel.

Állítható ütközőpajzs (szabadalom folyamatban)
Több mint 11 évig használható
Optimalizált lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System Plus)
A Comfort Recline funkció biztosítja a nyugodt utazást
ISOFIX Connect a nagyobb biztonság és stabilitás érdekében

Állítható ütközőpajzs
Az állítható ütközésvédő csökkenti a súlyos nyaksérülés kockázatát anélkül, hogy a gyermeket gátolná (szabadalom folyamatban). A frontális ütközés ereje az ütközőpajzsra oszlik el és annak ütéscsillapító anyagai elnyelik azt. Ez a rendszer egy felfújt légzsákhoz hasonlít és baleset esetén jelentősen csökkenti az ütközés erejét. A biztonsági öv nem sérti a gyermeket, miközben védi az érzékeny fejet, a nyakat,  vállakat és a belső szerveket. Az újonnan tervezett állítható ütközésvédő (szabadalom folyamatban) tökéletesen alkalmazkodik a gyermek testéhez a maximális kényelem érdekében és a hagyományos 5-pontos biztonsági övekhez képest nagyobb mozgásszabadságot biztosít a felsőtest számára, valamint maximális biztonságot nyújt, különösen frontális ütközés esetén.

2 az 1-ben ülés
Ez az autósülés együtt nő a gyermekkel, ezért több mint 11 évig használható. Az 1. csoportban az állítható ütközőpajzs felfújható légzsákként szolgál és úgy véd a nyaki sérülések ellen egy ütközés során, hogy közben nem korlátozza gyermekét. A körülbelül 3 éves korú gyermekek számára az autósülés könnyen átalakítható a Solution sorozat 2/3-as csoportba tartozó autósüléssé.

L.S.P. System Plus
Az optimalizált lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System Plus) már nagyon korán elnyeli az ütközés energiáját. Az oldalirányú ütközés ereje lineáris reakciósorozatban nyelődik el az oldalsó védőpárnákon keresztül, a váll- és fejvédőkkel együtt. Ugyanakkor az ütközés által a testben keletkező mozgási energia már nagyon korán elnyelődik és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe irányítják.

ISOFIX Connect
Nagyobb biztonság és stabilitás.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
Segít megakadályozni a fej előrebillenését alvás közben.

Méretek:
43.5 x 55 x 71.5 cm

Súly:
11,2 kg

A szövethuzatok 30°-on mosógépben moshatók.

Mit tartalmaz?
Autósülés, beleértve az ütközésvédőt, ülésbetét

SPECIFIKÁCIÓK
UN R44/04

CSOPORT
Gr. 1/2/3

MAGASSÁG
Körülbelül 76-150 cm

SÚLY
Körülbelül 9-36 kg

KOR
Körülbelül 9 hónapos kortól 12 éves korig

Brand

CYBEX