Kosár

Cybex Pallas-Fix gyerekülés – Grey Rabbit

Cybex Pallas-Fix gyerekülés – Grey Rabbit. Körülbelül 3 éves kortól az ülés egy egyszerű átalakítással a díjnyertes CYBEX Solution X-Fix Group 2/3 autósüléssé alakítható. 9 hónapos kortól 12 éves korig. 9-36 kg. Szín: szürke

115 800 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Pallas-Fix gyerekülés – Grey Rabbit

A Pallas-Fix autósülés a legjobb eredményeket érte el a német ADAC és a Stiftung Warentest független tesztelő intézet által végzett európai fogyasztói biztonsági teszteken (11/2011).

Gyakorlatias biztonság
Két autósülés egyben – a CYBEX Pallas-Fix több mint 11 évig használható. Az 1. csoportban az autósülés egy forradalmian új, felfújt légzsákra emlékeztető, állítható ütközőpajzzsal van felszerelve. Az ütközés ereje a teljes ütközőpajzsra oszlik el és az ütközéselnyelő anyagok csökkentik azt. Körülbelül 3 éves kortól az ülés egy egyszerű átalakítással a díjnyertes CYBEX Solution X-Fix Group 2/3 autósüléssé alakítható. Az ISOFIX Connect rendszer mindkét csoportban fokozott biztonságot és nagyobb stabilitást nyújt. Az ISOFIX rendszerrel nem felszerelt járművekkel is kompatibilis.

Állítható ütközőpajzs (szabadalom folyamatban)
Több mint 11 évig használható
Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
Komfort dőlésszög funkció (1. csoport)
ISOFIX Connect
A Stiftung Warentest (11/2011) jó minősítést adott és Which? „legjobb vétel” (best buy)

Állítható ütközőpajzs
Az állítható ütközésvédő csökkenti a súlyos nyaksérülés kockázatát anélkül, hogy a gyermeket visszatartaná (szabadalom bejelentése folyamatban). A frontális ütközés ereje az ütközési pajzsban oszlik meg, és az ütközéselnyelő anyag elnyeli azt. Ez a rendszer egy felfújt légzsákhoz hasonlít, és baleset esetén jelentősen csökkenti az ütközés erejét. A biztonsági öv nem fogja megsérteni a gyermeket, miközben védi az érzékeny fejet, a nyaki vállakat és a belső szerveket. Az újonnan tervezett állítható ütközésvédő (szabadalom bejelentve) tökéletesen alkalmazkodik a gyermek testéhez a maximális kényelem érdekében, és a hagyományos 5 pontos biztonsági övekhez képest nagyobb mozgásszabadságot biztosít a felsőtest számára, valamint maximális biztonságot nyújt, különösen frontális ütközés esetén.

2 az 1-ben ülés
Ez az autósülés együtt nő a gyermekkel, ezért több mint 11 évig használható. Az 1. csoportban az állítható ütközőpajzs felfújható légzsákként szolgál és úgy véd a nyaki sérülések ellen egy ütközés során, hogy közben nem korlátozza gyermekét. A körülbelül 3 éves korú gyermekek számára az autósülés könnyen átalakítható a Solution sorozat 2/3-as csoportba tartozó autósüléssé.

Kényelmi dőlésszög funkció
Nyugodt és csendes utazást biztosít. Az I. csoportban a Pallas 2-Fix egy könnyen kezelhető dönthető funkcióval van felszerelve, amely az autósülés elejéről egyetlen kézzel működtethető.

Az L.S.P.
A lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System) további biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. A lineáris oldalütközés-védelmi rendszer (L.S.P. System) a váll- és fejvédők segítségével szisztematikusan, lineáris reakciósorozatban nyeli el az oldalütközésből eredő ütközés erejét. Ugyanakkor az ütközés által a testben keletkező mozgási energia már nagyon korán elnyelődik és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe irányítják.

ISOFIX Connect
Nagyobb biztonság és stabilitás.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
Segít megakadályozni a fej előrebillenését alvás közben.

Méretek:
43.5 x 47 x 71.5 cm

Súly:
11 kg

A szövethuzatok 30°-on mosógépben moshatók.

Mit tartalmaz?
Autósülés, beleértve az ütközésvédőt, üléshuzatot

SPECIFIKÁCIÓK
UN R44/04

CSOPORT
Gr. 1/2/3

MAGASSÁG
Körülbelül 76-150 cm

SÚLY
Körülbelül 9-36 kg

KOR
Körülbelül 9 hónapos kortól 12 éves korig

Brand

CYBEX