Kosár

Cybex Pallas G i-Size gyerekülés – Granite Black

Cikkszám: 521000513 Kategória: Címke:

Cybex Pallas G i-Size gyerekülés – Granite Black. 15 hónapos kortól kb. 12 éves korig | kb. 9 és 50 kg között. Továbbfejlesztett integrált biztonsági pult csatos rendszerrel, 3 pozícióban dönthető fejtámla. Szín: szürke, fekete.

118 480 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Pallas G i-Size gyerekülés – Granite Black – Biztonság, amely együtt nő a babával

 

A szülők évek óta bíznak abban, hogy a CYBEX Pallas autósülések megvédik gyermekeiket. A Pallas G i-Size a díjnyertes termékcsalád következő generációja, amely évek sikeres innovációját képviseli. Az autósülés továbbfejlesztett biztonsági pult technológiával rendelkezik, amely még nagyobb biztonságot és könnyű használatot biztosít, és 40%-kal csökkenti a nyaksérülések kockázatát.

 

 

40 %-AL KEVESEBB NYOMÁS A NYAKON
A továbbfejlesztett biztonsági pult segít csökkenteni a nyaksérülések kockázatát frontális ütközés esetén, és e tekintetben jobban teljesít, mint a hagyományos biztonsági övrendszer. Frontális ütközés esetén a gyermek a biztonsági pultre támaszkodik, amely úgy működik, mint egy felfújt légzsák, és az ütközés ereje eloszlik a nagy felületen. Ez csökkenti az érzékeny nyaki terület terhelését, és védi a gyermek fejét.

 

TÖBB MINT 10 ÉV ÉLETTARTAM
A Pallas G i-Size 2 az 1-ben autósülésként együtt nő gyermekével a kisgyermekkortól körülbelül 12 éves korig. 21 kg súlyig a gyermeket a biztonsági puklt rögzíti. Később a jármű biztonsági öve a lép a pult helyébe és így megbízható védelmet nyújt a gyermek 150 cm-es magasságáig (kb. 12 éves korig).

 

A GYERMEK BEBIZTOSÍTÁSA MÁSODPERCEK ALATT
A beépített állítható biztonsági pultnak köszönhetően a gyermek rögzítése az autósülésben egyszerű, gyors és megbízható. A felmérés eredményei azt mutatják, hogy a biztonsági pulttal lényegesen kisebb a helytelen bekötés kockázata, mint a hagyományos övrendszerekkel. Ez az új biztonsági pult praktikus csatolási rendszerrel rendelkezik, amely búcsút mond a biztonsági öv fárasztó húzogatásának és az autósülés fölé hajolásnak. A biztonsági pult állíthatósága kivételes kényelmet biztosít a növekvő gyermek számára.

 

 

 

Megakadályozza, hogy a baba feje alvás közben előrebukjon
A szabadalmaztatott, 3 állásban dönthető fejtámla megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben előre essen. A gyermek feje a gyermekülés biztonsági zónájában marad, ami optimális védelmet nyújt, különösen oldalirányú ütközés esetén. Ezenkívül a három beállítási lehetőség lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a gyermekének legmegfelelőbb pozíciót.

 

 

 

 

 

Továbbfejlesztett integrált oldalsó ütközésvédelem
A Linear Side-impact Protection System Plus fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az oldalütközés elleni védelem nélküli azonos autósüléssel összehasonlítva az L.S.P. Plusz több mint 20%-kal csökkenti az oldalirányú ütközési erőket.

 

 

 

 

 

 

 

Az alvási pozíció könnyű beállítása
Az autósülés egykezes beállítása segít abban, hogy gyermeke kényelmesen és jó hangulatban legyen az autóban. Bármilyen korú gyermek könnyedén hátradőlhet az autósülésben, hogy kényelmesen pihenhessen az úton.

 

 

 

 

 

 

Szellőzés a baba kényelméért még a forró napokon is
A szellőző rendszer lehetővé teszi, hogy a hűvös levegő folyamatosan áramoljon az ülésen keresztül, így megakadályozza a hőképződést. Így még a forró napokon is kényelmes üléshőmérsékletet biztosít gyermeke számára.

 

 

 

 

 

 

 

Intuitív, egyszerű és biztonságos telepítés
Az ISOFIX és a Top Tether csatlakozók biztosítják a könnyű és biztonságos beszerelést. Míg az ISOFIX rendszer megkönnyíti az autósülés helyes beszerelését, a Top Tether rendszer további rögzítési lehetőséget biztosít a biztonság és a stabilitás növelése érdekében. Mindkét csatlakozás színes kijelzőkkel van ellátva a helyes telepítés ellenőrzésére.

 

 

 

Tulajdonságok:

 • 15 hónapos kortól kb. 12 éves korig | kb. 9 és 50 kg között
 • megfelel az i-Size szabványnak (UN R129/03)
 • hosszú élettartam
 • továbbfejlesztett integrált biztonsági pult csatos rendszerrel
 • 3 pozícióban dönthető fejtámla
 • továbbfejlesztett oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System Plus)
 • ISOFIX és Top Tether csatlakozás
 • helyes telepítési kijelzők
 • egykezes beállítás az alvási pozícióhoz
 • szellőző rendszer

 

 

 

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 40,5 x 59,5 x 59 cm
 • Súly: 8,9 kg

 

Szín:

 • szürke, fekete

 

EAN

4063846052202

Brand

CYBEX