Kosár

Cybex Pallas M-fix gyerekülés – Purple Rain 2022

Cybex Pallas M-fix gyerekülés – Purple Rain 2022. 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek számára, 9-36 kg-os testtömeggel. L.S.P. System Plus, szabadalmaztatott dönthető fejtámla.

135 081 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Pallas M-fix gyerekülés – Purple Rain 2022

2 az 1-ben megoldást kínál Önnek és gyermekének. Az autósülés a Stiftung Warentest 06/2015-ös tesztjének győztese az 1/2/3-as csoportban, és számos díjat kapott Európa legnevesebb fogyasztói intézményeitől. A Pallas M-Fix együtt nő a gyermekkel, és 11 éven keresztül nyújt biztonságot.

Az állítható biztonság új generációja
Az 1. változatnál a gyermeket egy állítható biztonsági pult védi a nyaksérülésektől, amely egy felfújt légzsákhoz hasonlít, és semmilyen módon nem korlátozza a gyermek mozgását. Körülbelül 3 éves kortól a gyermekülés könnyen átalakítható a Solution M-Fix gyermeküléssé. Az autósülés ISOFIX csatlakozóval nem rendelkező járművekben is használható.

Az autósülés olyan nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint az egy kézzel állítható biztonsági párna (1. csoport), az egyénileg állítható lineáris oldalütközésvédelem (L.S.P. System Plus), a kényelmes egykezes pozicionálás (1. csoport), a szabadalmaztatott dönthető fejtámla, az ISOFIX Connect rendszer az extra stabilitás és biztonság érdekében, az ECE R-44/04 szabványnak megfelelő és 11 éven keresztül használható.

 

 

Állítható biztonsági pult
Az állítható biztonsági pult csökkenti a súlyos nyaksérülés kockázatát anélkül, hogy a gyermeket gátolná a mozgásban (szabadalmaztatott). A frontális ütközés ereje a biztonsági pult teljes felületére átterjed, és az ütéselnyelő anyagok elnyelik azt. Ez a rendszer egy felfújt légzsákhoz hasonlít, és baleset esetén jelentősen csökkenti az ütközés erejét. Az övrendszer nem sérti meg a gyermeket, és védi az érzékeny fejet, nyakat, vállat és belső szerveket. Az újonnan tervezett, egy kézzel állítható biztonsági párna (szabadalmaztatott) a gyermek testéhez igazodik a maximális kényelem érdekében, miközben a hagyományos 5 pontos biztonsági övrendszerrel összehasonlítva nagyobb mozgásszabadságot biztosít a felsőtestnek és maximális biztonságot, különösen frontális ütközés esetén.

 

 

 

2 az 1-ben
Ez az autósülés együtt nő a gyermekével, ezért akár 11 éves koráig is használható. Az 1. csoportban a biztonsági párna egy felfújt légzsákhoz hasonlít, és ütközéskor korlátozás nélkül védi a gyermek nyakát. A 3 éves kortól egy egyszerű átalakítással lehetővé teszi a gyerekülés Solution sorozatba tartozó (2/3-as csoport) autósüléssé változtatását.

 

 

 

 

 

 

 

Egyénileg állítható lineáris oldalsó ütközésvédelem
Az egyénileg állítható lineáris oldalütközésvédelem (L.S.P. System Plus) már nagyon korán elnyeli a baleset során keletkező ütközési energiát. Az oldalirányú ütközés erejét szisztematikusan elnyelik az egyedileg állítható oldal-, váll- és fejvédők. Ezzel egyidejűleg a test ütközés okozta mozgási energiája is azonnal elnyelődik, és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe irányítja. Az L.S.P.-védők egyénileg a jármű belsejéhez igazíthatók.

 

 

 

 

 

 

 

Kényelmes egykezes pozicionálás
A nyugodt és pihentető utazásért. A kényelmes dönthető funkciónak köszönhetően az autósülés könnyen, egy kézzel állítható.

 

 

 

 

 

 

3 pozícióban állítható fejtámla
A szabadalmaztatott CYBEX dönthető fejtámla optimális védelmet biztosít oldalirányú ütközés esetén. Ez a forradalmi technológia biztonságosan, kissé hátrafelé tolja el a gyermek súlypontját, és megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben veszélyesen felboruljon. Ennek eredményeként a gyermek feje még veszélyes oldalirányú ütközés esetén is az ülés védelmi zónájában marad. Háromállású fejtámlánk kényelmesebb alvási pozíciót is biztosít a biztonságos és nyugodt utazás érdekében.

 

 

 

 

ISOFIX csatlakozás
Nagyobb biztonság és stabilitás.

 

 

 

 

 

 

 

Energiaelnyelő héj
A rugalmas anyagszerkezet elnyeli az ütés erejét.

 

 

 

 

 

 

Levegő cirkulációs rendszer
Fenntartja a kellemes testhőmérsékletet.

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok:

 • 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek számára, 9-36 kg-os testtömeggel
 • Egykezes állítható biztonsági számláló (1 cs.)
 • 11 évig használható
 • Egyénileg állítható lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System Plus)
 • Kényelmes egykezes pozicionálás (1 cs.)
 • Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
 • ISOFIX Connect az extra stabilitás és biztonság érdekében
 • Megfelel az új ECE R-44/04 7. kiegészítésnek.
 • A huzat 30 °C-on mosógépben mosható

 

 

 

 

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 43 x 54 x 70 cm
 • Súly: 9,3 kg

 

 

 

EAN

4058511446080

Brand

CYBEX