Kosár

Cybex Pallas M-fix SL gyerekülés – Rumba Red 2022

Cybex Pallas M-fix SL gyerekülés – Rumba Red 2022 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek számára | 9-18 kg számlálóval 18 kg – 36 kg számláló nélkül. L.S.P. rendszer. ISOFIX konnekt.

115 781 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Pallas M-fix SL gyerekülés – Rumba Red 2022

Állítható biztonság 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek számára. Az 1. csoport számára a Cybex Pallas M-fix SL gyerekülés állítható biztonsági párnával van felszerelve. 15 kg-os (kb. 3 éves) gyermekek számára az autósülés könnyen átalakítható a Solution M-Fix SL-re, amely a forgatható csatlakozóknak köszönhetően ISOFIX nélküli járművekben is használható.

Az autósülés olyan nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, mint a lineáris oldalütközés elleni védelem (L.S.P. rendszer), az állítható biztonsági párna és a
ISOFIX.

 

 

 

Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
Az optimalizált oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer) már nagyon korán elnyeli az ütközés energiáját. Az oldalirányú ütközés erejét az oldal-, váll- és fejvédők lineárisan nyelik el. Ugyanakkor a test ütközés által okozott mozgási energiája már nagyon korán elnyelődik, és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe irányítják.

 

 

 

 

 

 

 

Állítható biztonsági pult
A (szabadalmaztatott) biztonsági pult a felfújt légzsákhoz hasonlóan működik – az ütközés ereje jelentősen csökken azáltal, hogy egyenletesen eloszlik az energiaelnyelő anyagokban. Az állítható biztonsági pult a gyermek érzékeny nyakát, fejét és mellkasát is védi. Egyetlen kézzel állítható be, és a hagyományos biztonsági számlálókhoz képest nagyobb mozgási szabadságot biztosít a felsőtestnek.

 

 

 

 

 

2 autósülés 1-ben
Az autósülés együtt nő a gyermekével, és 11 éves koráig használható. Az 1. csoportban a biztonsági pult felfújható légzsákként működik, és baleset esetén megvédi gyermekét a nyaksérülésektől anélkül, hogy korlátozná a mozgásszabadságot. A körülbelül 3 éves korú gyermekek számára az autósülés könnyen átalakítható 2/3-as csoportú autósüléssé, amely a Solution sorozat része.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimalizált szellőztető rendszer
A beépített szellőzőrendszer segít fenntartani a kellemes testhőmérsékletet még a forró napokon is. A szellőzőcsatorna-rendszer egy másik funkció, amely a forró napokon is biztosítja gyermeke kényelmét, amely a háttámlán és az üléspárnán keresztül fut.

 

 

 

 

12 pozícióban állítható magasságú fejtámla
Kényelmes védelem, amely együtt nő a gyermekével.

 

 

 

 

 

Állítható háttámla
Tökéletesen illeszkedik az autósüléshez.

 

 

 

 

ISOFIX Connect
A nagyobb stabilitás és biztonság érdekében. Az autósülés ISOFIX nélküli járművekben is használható.

 

 

 

Tulajdonságok:

 • 9 hónapos és 12 éves kor közötti gyermekek számára | 9-18 kg pulttal 18 kg – 36 kg pult nélkül
 • 15 kg-os (kb. 3 éves) gyermekek számára az autósülés könnyen átalakítható a Solution M-Fix SL-re, amely az ISOFIX nélküli járművekben is használható a forgatható csatlakozóknak köszönhetően.
 • Integrált statikus lineáris oldalsó ütközésvédelem – L.S.P. RENDSZER – Segít elnyelni az oldalirányú ütközés erejét már nagyon korai szakaszban, és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe irányítja.
 • A nagyobb kényelmet és mozgásszabadságot biztosító állítható biztonsági pult a felfújt légzsákhoz hasonlóan működik – az ütközés ereje jelentősen csökken az energiaelnyelő anyagok egyenletes elosztásával. Az állítható biztonsági pult a gyermek érzékeny nyakát, fejét és mellkasát is védi.
 • Egy kézzel állítható, és a hagyományos biztonsági számlálókhoz képest nagyobb mozgásszabadságot biztosít a test felső felének.
 • Az optimalizált szellőztető rendszer még a forró napokon is fenntartja a test kellemes hőmérsékletét.
 • ISOFIX CONNECT : A további stabilitás és biztonság érdekében. Az autósülés ISOFIX nélküli járművekben is használható.
 • 12 pozícióban állítható magasságú fejtámla : Kényelmes védelem, amely együtt nő a gyermekkel.
 • Állítható háttámla: Tökéletesen illeszkedik a jármű üléséhez
 • Kivehető belső ülésbélés
 • Az üléshuzatok 30 °C-on moshatók.

Technikai paraméterek:

 • méretek: 37 x 54 x 61,5 cm
 • súly: 6,86 kg

Brand

CYBEX