Kosár

Cybex Pallas S-fix gyerekülés – Magnolia Pink

Cikkszám: 520000553 Kategória: Címke:

Cybex Pallas S-fix gyerekülés – Magnolia Pink. 9 hónapos kortól 12 éves korig | 9-36 kg között. Állítható biztonsági pult, L.S.P. rendszer, egykezes pozicionálás. Szín: rózsaszín.

130 330 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Pallas S-fix gyerekülés – Magnolia Pink 2 az 1-ben

Semmi sem illik bele! Már most túl kicsi! Ezek a szülők gyakori mondatai gyermekük első éveiben. A Pallas S-Fix 2 az 1-ben autósülésként úgy lett kialakítva, hogy 9 hónapos kortól 12 éves korig együtt nőjön gyermekével.

Az optimalizált biztonsági pult csökkenti a súlyos nyaksérülések kockázatát anélkül, hogy korlátozná a gyermek mozgását. A biztonságot alvás közben a szabadalmaztatott dönthető fejtámla is garantálja, amely megakadályozza, hogy a gyermek feje előre essen, és segít az ülés biztonsági zónájában tartani, ami különösen fontos oldalütközés esetén. A fejtámlán kívül az L.S.P. rendszer további biztonságot nyújt az oldalirányú ütközési erők csökkentésével.

Egy kézzel állítható biztonsági rúd (1 cs.)
Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
Kényelmes egykezes pozicionálás (1 cs.)
2 autósülés 1-ben
ISOFIX Connect rendszer a fokozott stabilitás és biztonság érdekében

 

 

Állítható biztonsági pult
A Pallas S-Fix optimalizált biztonsági pultja az ütközési funkcionalitás terén teljeskörű újításon ment keresztül és csökkenti a súlyos nyaksérülések kockázatát anélkül, hogy a gyermek be lenne kötve. Az egykezes beállítást az egyszerű kezelhetőség biztosítja. A frontális ütközés erejét a biztonsági párna nagy felülete továbbítja, és az energiaelnyelő anyagok elnyelik. Ez a rendszer egy felfújt légzsákhoz hasonlít, és segít jelentősen csökkenteni az ütközés erejét egy autóbalesetben. A gyermek nincs kitéve az övrendszer okozta sérülés veszélyének, miközben a fej, a nyak, a vállak és a belső szervek védve vannak. Az újonnan tervezett, egy kézzel állítható biztonsági párna (szabadalom bejelentve) a maximális kényelem érdekében a gyermek testéhez igazodik, a felsőtest szabad mozgását biztosítja, és a hagyományos 5 pontos biztonsági övrendszerhez képest maximális biztonságot nyújt, különösen frontális ütközés esetén.

 

 

 

 

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
A dönthető fejtámla megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben előre essen. Ez biztosítja, hogy a gyermek feje mindig az ülés biztonságos zónájában legyen, ami különösen fontos oldalirányú ütközés esetén.

 

 

 

 

 

 

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
Kiterjesztés a kocsiajtó oldalán. A Pallas S-Fix L.S.P. rendszere fokozott biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az L.S.P. rendszerrel felszerelt azonos autósüléssel összehasonlítva az oldalirányú ütközés ereje akár 25%-kal csökken.

 

 

 

 

 

 

Kényelmes egykezes pozicionálás
A nyugodt utazás érdekében. A kifinomult egykezes pozicionálással a Pallas S-Fix könnyen beállítható az alvási pozícióba (1. csoport).

 

 

 

 

 

 

2 autósülés 1-ben
A Pallas S-Fix 2 autósülés 1-ben. 9 hónapos kortól 12 éves korig használható, a gyermek méretének megfelelően állítható. Az 1. csoportban a biztonságot többek között egy felfújt légzsákhoz hasonló biztonsági pult biztosítja, amely baleset esetén megvédi a gyermeket a nyaki sérülésektől anélkül, hogy lefogná őt. A körülbelül 3 éves korú gyermekek számára készült Pallas S-Fix autósülés könnyen átalakítható a Solution termékcsalád 2/3-as csoportba tartozó autósülévé.

 

 

 

 

ISOFIX Connect
A Pallas S-Fix autósülés ISOFIX rendszerrel van felszerelve az egyszerű beszerelés és a további stabilitás érdekében. ISOFIX nélküli járművekben is használható.

 

 

 

 

 

 

Energiaelnyelő héj
A rugalmas anyagszerkezet elnyeli az ütközés erejét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szellőztető rendszer
Kellemes hőmérsékletet biztosít a gyermek számára, hogy a forró napokon is ülhessen.

 

 

 

 

 

 

 

12 pozícióban állítható magasságú fejtámla
A gyermek magasságának megfelelő kényelmes védelem biztosítása.

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra széles és mély üléspárna
A kényelmes utazás érdekében.

 

 

 

 

Tulajdonságok:

 • 9 hónapos kortól 12 éves korig | 9-36 kg között
 • Állítható biztonsági pult – csökkenti a súlyos nyaksérülések kockázatát anélkül, hogy a gyermeket lefogná, és könnyen, egy kézzel állítható.
 • Isofix Connect – a nagy stabilitás és biztonság érdekében vezetés közben, ahol az autósülés Isofix rendszerrel nem rendelkező járművekben is használható.
 • Szabadalmaztatott dönthető fejtámla – megakadályozza, hogy a gyermek feje előre essen, és biztosítja, hogy alvás közben is biztonságban maradjon.
 • Állítható magasságú fejtámla – 12 magassági pozíció biztosítja az autósülés rendkívül hosszú használatát
 • L.S.P. rendszer – garantálja a fokozott védelmet oldalirányú ütközés esetén, akár 25%-kal csökkentve annak erejét.
 • Beépített szellőzőrendszer – minden gyermek értékelni fogja a kényelmes ülést még a forró nyári napokon is.
 • Egykezes pozicionálás – megkönnyíti a szülők számára az autósülés alvóhelyzetbe állítását.
 • Energiaelnyelő héj – maximális védelmet nyújt a gyermeknek egy esetleges ütközés során.
 • Extra széles és mély üléspárna – kellemes kényelem még hosszú és megerőltető utazások alkalmával is.
 • 30 °C-on mosógépben mosható

 

 

 

 

 

Műszaki paraméterek:

 • Méretek: 43 x 50 x 68,5 cm
 • súly: 10 kg

 

Szín:

 • rózsaszín
EAN

4058511832616

Brand

CYBEX