Kosár

Cybex Platinum Lite Cot textil mózeskosár – Mustard Yellow

Cybex Platinum Lite Cot textil mózeskosár – Mustard Yellow. 2az1ben LITE puha mózeskosár a PRIAM és MIOS babakocsikhoz. A babakocsival együtt összecsukható. Szín: sárga.

63 304 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Platinum Lite Cot textil mózeskosár – Mustard Yellow

születéstől 22 kg-ig (kb. 4 év)

A modern városi szülők számára az élet kiszámíthatatlan lehet! Ezért a rugalmas és praktikus Cybex Platinum Lite Cot textil mózeskosár tökéletes útitárs. A babakocsival együtt tárolható, így könnyen összecsukható üzletek látogatásakor, kávézóban vagy például a járműben tárolásnál. Nem csupán prémium, könnyű anyagokból készül, hanem remekül mutat is. A kosár belsejében található puha, légáteresztő memóriahabos matracnak és a 100% pamutból készült huzatnak köszönhetően gyermeke az utazás során úgy fogja magát érezni, mint egy pihe-puha felhőben. Prémium minőségű, robusztus anyagának köszönhetően optimális védelmet nyújt minden időben, gyermekének esőben, szélben és télen is kényelmes és biztonságos utazásban lesz része. A LITE Cot textil mózeskosár zavartalan utazást biztosít mind a szülők, mind a gyermekek számára.

SZÉLVÉDELEM
A LITE Cot mózeskosár kiváló minőségű és tartós anyaggal büszkélkedhet, így optimális átfogó védelmet garantál a szél, a hideg, az eső és a napfény ellen.

2 az 1-ben
Az új LITE Cot mózeskosár körülbelül 4 évig használható. A gyermek életének első hónapjaitól kezdve 9 kg-ig (kb. 6 hónap) újszülött mózeskosárként, később hatékony szélfogóként.

LÉGÁTERESZTŐ KÉNYELEM
A LITE Cot kiváló minőségű memóriahab matraccal van felszerelve, belső része pedig 100% pamut.

Babakocsivázzal együtt csukható össze
A rendkívül könnyű és tartós szövetmembránnak köszönhetően a LITE Cot  könnyen összecsukható az alvázzal.

Méretek:

  • babakocsikhoz Priam, e-Priam és Mios
  • születéstől 22 kg-ig (kb. 4 év)
  • belső méretek: H 705 mm / Sz 295 mm / Ma 115 – 180 mm
  • súly: 0,9 kg
  • színe: sárga
EAN

4058511858968

Brand

CYBEX