Kosár

Cybex PRIAM alváz Rosegold+Seat-Black 2022

Cikkszám: 521002337 Kategóriák: , , Címke:

Cybex PRIAM alváz Rosegold+Seat- Black 2022. A csomag tartalma: PRIAM alváz (kosárral együtt), PRIAM LUX ülés sportkeret (PRIAM üléscsomag külön kapható), autósülék adapterek, esőkabát.Szín: rosegold,fekete.

347 381 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex PRIAM alváz Rosegold+Seat-Black 2022

A babakocsik fejlesztésében és gyártásában a CYBEX csak azt célozza: hogy a legjobbat biztosítsa a modern szülők számára. Az új PRIAM a hívókártyánk. A tiszta és időtlen formatervezés ihlette egy babakocsi, amely nemcsak rendkívül praktikus és tartós, hanem egy igazi tervezési munka.
Termékeivel a CYBEX lehetővé teszi, hogy a szülők kifejezzék ízlésüket családként. Ezért jött létre egy új PRIAM, amely kifinomult megjelenéssel, tiszta, sima vonalakkal és minőségi anyagokkal büszkélkedhet. És mivel a valódi tervezést a gyakorlati felhasználása határozza meg, az új PRIAM szintén rendkívül hasznos. Négy az egyben utazási rendszere személyre szabható az Ön igényei szerint. A kényelmes Lux Carry Cot segítségével a rendszer hangulatos négykerekű kiságyává válik. A győztes CYBEX autósülésekkel kombinálva a babakocsi mozgathatóan megtámaszthatóvá válik. Később a PRIAM kényelmes utazási társként szolgál a szülők és a gyermekek számára, ülőirány kiválasztásával.

4 V 1 UTAZÓ RENDSZER
Az új 4 az 1-ben PRIAM babakocsi utazási rendszer rugalmas és kényelmes utazási társat testesít meg. A változó alváz különféle alkalmazásokat tesz lehetővé a mobil élet minden kihívása számára. Az új LUX Carry Cot és LITE Cot mellett a győztes CYBEX autósüléseket az alvázra is fel lehet szerelni. Idősebb gyermekek számára ezután kifinomult sport felépítményt terveztek, amelyet felfelé vagy lefelé lehet használni.

EGYSZERŰ KEZELÉS
A DIRECT egy kézzel egyszerűen összecsukható. Hajtogatás után a sport felépítmény és az alváz kompakt, önálló csomaggá válik, amelyet bárhol diszkréten tárolhatunk – étteremben, tömegközlekedésben vagy otthon.

A KERESKEDELEM ERGONÓMIAI HELYZETE
Az egyszerűen kezelhető kezelőszervek lehetővé teszik a PRIAM LUX ülés teljesen sima elhelyezkedését egyetlen kézzel – ezáltal a babakocsi kényelmes és hangulatos kiságyává vált az úton.

Túlzott XXL SUNROT (a DIRECT üléscsomagban található)

A PRIAM babakocsi XXL napellenző UPF50 + védelmet nyújt a nap ellen, és hatékonyan védi a szél és más időjárási viszonyok ellen.

Az új PRIAM négykerekű futómű sima, nyugodt és kényelmes utazást biztosít a szülők és a gyermekek számára.

SKI (tartozékként kapható)

A tél még soha nem volt annyira szórakoztató a városban! Cserélje ki az első kerekeket sílécre, és kapcsolja be a PRIAM-ot egy elegáns hódeszkává.

BEACH MODE
A kétkerekű üzemmód biztosítja a sima és biztonságos vezetést egyenetlen terepen, pl Homokos tengerpart vagy lépcsők.

XXL BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

A CYBEX PRIAM tágas, könnyen hozzáférhető, csuklós kosárral van felszerelve.

A PRIAM babakocsi ülőmagassága az átlagos magas asztal szintjén van (80 cm). Étteremben vagy kávézóban, mint mozgatható szék.

Jellemzői:
Stílusos megjelenés és kifinomult funkcionalitás
4 az 1-ben menetrend
egyik kezével összecsukható,
forgó sport felépítmény,
összkerék felfüggesztés,
Kétkerekű üzemmód
XXL bevásárlókosár,
ülőhelyek az asztalmagasságban.
A csomag tartalma: PRIAM alváz (kosárral együtt), PRIAM LUX ülés sportkeret (PRIAM üléscsomag külön kapható), autósülék adapterek, esőkabát

Súly: 12,6 kg
Méretek: 950 x 400 x 600 mm (L x H x W)

Brand

CYBEX