Kosár

CYBEX Priam Seat Pack CONSCIOUS COLLECTION – Pearl Grey 2022

Kiválasztott jellemzők:
Egy húzós öv 4 az 1-ben utazási rendszer. Egykezes összecsukható és összecsukható. A fő anyag 31 újrahasznosított műanyag palackból készül.

87 611 Ft

CYBEX Priam Seat Pack CONSCIOUS COLLECTION – Pearl Grey 2022

Amint gyermeke fel tud ülni, javasoljuk az új generációs Priam golfülés használatát. Válasszon a különböző színek és divatos minták közül, és könnyedén illesztheti az új generációs Priam babakocsit egyéni életstílusához. A vázat külön kell megvásárolni, és a babakocsi golfkonfigurációjához tartozó ülések cserélhetők, így bármikor megváltoztathatja a babakocsi stílusát.

Ne elégedjen meg azzal, hogy minden nap ugyanazt a babakocsit tolja – változtassa meg stílusának megfelelően a CYBEX Priam / e-Priam golfüléseinkkel. A golfkocsi-ülések könnyen fel- és levehetők az új generációs Priam vagy e-Priam vázról, és stílusos színválasztékban kaphatók, hogy a babakocsit személyes megjelenéssé varázsolják. A hátoldalon található praktikus zsebben tárolhatod értékeidet, míg a visszahúzható UPF50+ napellenző és a légáteresztő hálós ablak hűsíti gyermekét a forró nyári napokon. A puha párnázott derékrésznek és ülésbetétnek köszönhetően gyermeke kényelmesen utazhat, miközben Ön stílusosan utazik. És a Conscious kollekció részeként ez a golfkocsi ülés speciális anyagból készül, 31 újrahasznosított műanyag palackból – mindig ügyelünk a környezetre.

Kiválasztott jellemzők:

Egy húzós öv 4 az 1-ben utazási rendszer

Egykezes összecsukható és összecsukható

A fő anyag 31 újrahasznosított műanyag palackból készül

Tudatos gyűjtés

A CYBEX Green Leaf a mi kezdeményezésünk, amely az újrahasznosított anyagokból készült, felelősen tervezett termékeket emeli ki. Évente több millió tonna PET-poliésztert állítanak elő, amelynek nagy része hulladékként végzi. Conscious kollekciónk újrahasznosított PET palackokból készült anyagokat használ. A palackokat sterilizálják, összetörik, megolvasztják, végül az anyagainkban használt fonalat készítik el belőlük. Ennek köszönhetően ökológiai döntéseket hozhat önmaga és gyermeke jövője érdekében.

Műszaki adatok:
Kor:
Születéstől körülbelül 4 éves korig
Súly:
A gyermek maximális súlya 22 kg (menetirányba nézve vagy a szülő felé)

Jellemzők:
Egyedi tervezés
Naptető XXL
Minden kerék felfüggesztése
Forgó ülés egység
Extra nagy bevásárlókosár

Kezelési útmutató: A textil huzatok 30°C-on mosógépben moshatók

Kombinálható termékek
Az e-Priam / Priam babakocsik új generációja
A platina új generációja
Lite Gyermekágy
Platina téli táska

Brand

CYBEX