Kosár

Cybex Sirona M2 i-Size gyerekülés +Base M rögzítőtalp – Autumn Gold

Cybex Sirona M2 i-Size gyerekülés +Base M rögzítőtalp – Autumn Gold. Születéstől kb. 4 éves korig | 45 cm – 105 cm | Max. 19 kg. Menetiránnyal ellentétesen és megegyezően is. Kompatibilis a Cybex SensorSafe 4 v 1 Safety Kit biztonsági készlettel. Szín: bézs, narancssárga.

185 280 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Sirona M2 i-Size gyerekülés +Base M rögzítőtalp – Autumn Gold menetiránnyal ellentétesen néző gyerekülés
Az új CYBEX Sirona M2 i-Size autósülés megfelel a gyermekülésekkel kapcsolatos ECE R-129 új európai követelményeknek és előírásoknak. Ez az új „i-Size” szabvány többek között előírja, hogy a 15 hónaposnál fiatalabb gyermekeknek menetiránnyal ellentétesen kell utazniuk, amit számos szakértő is (pl. Which?, ADAC, Stiftung Warentest) a gyermekek szállításának legbiztonságosabb módjának tart.

A legmagasabb szintű biztonság és kényelem 105 cm-es gyermekmagasságig
A CYBEX Sirona M2 i-Size menetiránnyal ellentétesen használható a gyermekek számára születéstől 105 cm-es magasságig (kb. 4 éves korig). Az új, áttervezett üléskialakítás bőséges lábteret biztosít a nagyobb gyermekek számára. Maga az ülés azonban nem foglal sok helyet, ezért kisebb járművekben is használható. Egyéb hasznos funkciók, mint például az egykezes dönthető ülés, még könnyebbé teszik az ülés mindennapi használatát.

 

 

 

 

 

 

Menetiránnyal ellentétesen

Jelentősen csökkenti a sérülés kockázatát frontális ütközés esetén. Az új Sirona M2 i-Size autósülés lehetővé teszi a gyermek menetiránnyal ellentétesen történő szállítását születéstől egészen 105 cm-es magasságig (kb. 4 éves korig).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menetiránnyal megegyezően

A Sirona M2 i-Size autósülés bepattintható rendszerrel van felszerelve, amely megkönnyíti a hátrafelé és előre néző helyzetek közötti váltást. A Sirona M2 i-Size autósülés 16 hónapos és 76 cm-es (105 cm-ig) gyermekek számára opcionálisan menetiránnyal megegyezően is használható.

 

 

 

 

 

 

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
A beépített lineáris oldalütközésvédők (L.S.P. System) az ülés oldalán (a gépkocsi ajtó felőli oldalán) kifordíthatóak, és már a korai szakaszban csökkentik az oldalütközés erejét. A CYBEX Sirona M2 i-Size gyermekülés integrált lineáris oldalütközés-védelmi rendszere (L.S.P. System) (előre és hátrafelé néző helyzetben egyaránt) növeli a biztonságot az  oldalütközés esetén. Az L.S.P. rendszer kifordítható és a fej- és vállvédőkkel együtt csökkenti az oldalirányú ütközés erejét.

 

 

 

 

 

 

Pozicionálás egy kézzel
Könnyű beállítás a kívánt pozícióba (hátrafelé: 5 pozíció; előre: 3 pozíció).

 

 

 

 

 

 

 

 

12 pozícióban állítható magasságú fejtámla
Védelem, amely együtt nő a gyermekével. 12 pozícióban állítható magasságú fejtámla integrált övvezetéssel, amely együtt nő a gyermekkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ AZ ISOFIX RENDSZERREL
Az ISOFIX felszerelés megkönnyíti az autósülés rögzítését menetiránynak háttal és szemben is, növelve ezzel a biztonságot. A Sirona M2 i-Size autósülés az ISOFIX rendszer segítségével rögzíthető a járműben. Ezenkívül a telepítési jelző segít megelőzni a helytelen használatot. A teljes rögzítés Base M rögzítőtalppal történik.

 

 

 

 

 

 

M-Line moduláris rendszer
A könnyű gyermekülés megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak, és a Base M rögzítőtalppal és az Aton M modellekkel együtt egy „családi rendszert” alkot, amely egy bázist kínál két autósüléshez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiaelnyelő héj
Elnyeli az ütközőerőket és védi a gyermeket.

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok:

 • Születéstől kb. 4 éves korig | 45 cm – 105 cm | Max. 19 kg
 • UN R129 i-Size
 • Menetiránnyal ellentétesen 105 cm-ig, kb. 4 éves korig
 • Menetiránnyal megegyezően 16 hónapos kortól és 76 cm-től
 • Integrált L.S.P.
 • Pozicionálás egy kézzel
 • Állítható magasságú fejtámla – 12 pozícióban
 • Rögzítő rendszer a helyzetváltoztatáshoz
 • 30 °C-on mosógépben mosható
 • Telepítés Base M rögzítőtalppal (a termék része)

 

Megvásárolható tartozékok:

 

 

 

 

 

Technikai paraméterek – gyerekülés:

 • Méretek: 72 x 44 x 66 cm
 • Súly: 14 kg

 

Szín:

 • Narancssárga, bézs
EAN

4058511827711

Brand

CYBEX