Cybex Sirona S i-size gyerekülés Ferrari – Victory Black 2022

Cybex Sirona S i-size gyerekülés Ferrari – Victory Black 2022 Sirona S i-Size – újdonság, forgatható mint a Sirona, 5 pontos övekkel ellentétes irányban és menet irányban, nincs polc, megfelel az i-Size szabványnak

245 380 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Sirona S i-size gyerekülés Ferrari – Victory Black 2022

Jellemzők:

– 360°-OS FORGÁSI MECHANIZMUS
– ENERGIACSÖKKENTÉSI TECHNOLÓGIA – ER-Tech
– BEÉPÍTETT LINEÁRIS OLDALSÓ TULAJDONOS VÉDELEM
– TELEPÍTÉS EGY KATTINTÁSSAL ISOFIX-szel

ISOFIX EGY KATTINTÁSSAL KATTINTÁSOS TELEPÍTÉS – Hátsó és előremeneti helyzethez egyaránt

Előre és hátra álláshoz egyaránt
Az egyszerű telepítés az ISOFIX hátsó és elülső résszel lehetővé teszi az egyszerű telepítést és nagyobb biztonságot. A Sirona S i-Size a jármű ISOFIX rendszerével van rögzítve, és nem igényel további rögzítést. A telepítésjelző segít megelőzni az esetleges visszaéléseket is.

360°-OS FORGÁSI MECHANIZMUS – Egyszerű be- és kilépési pozíció

360°-os elforgatás könnyű belépési pozícióval
Távolság hátrafelé 105 cm-ig, kb. 4 év
Irányvezérlés (DDC)
Energiacsökkentési technológia (ER-Tech) előre néző helyzetben (16 hónapos kortól 76 cm-ig)
Integrált LSP rendszer
Állítható magasságú fejtámla
Az újszülött betét a csomag része
Mivel ez a legbiztonságosabb útvonal kis utasai számára, a Sirona S i-Size kényelmes, menetiránynak háttal utazó gyermekek számára 105 cm-es magasságig, kb. 4 év.

A Drive Control (DDC) megakadályozza az előrehajtást, mielőtt a gyermek 16 hónaposnál idősebb és 76 cm magas. A Sirona S i-Size az energiacsökkentési technológiának köszönhetően fokozott előrehaladási biztonságot nyújt gyermeke számára. Akkor aktiválódik, amikor az erők teljes hatást érnek el egy frontális ütközésben: A fejtámla lecsúszik, fokozatosan csökkentve a nyak kitettségét az ütközési erőknek, majd reteszelődik.

A praktikus, 360°-ban forgatható rendszer megkönnyíti a szülők életét.
Az innovatív, 360°-os Sirona S i-Size forgómechanizmus lehetővé teszi az egyszerű váltást hátra és előre. Emellett kényelmes be- és kiszállási pozíciót biztosít, kevésbé terheli a szülők hátát.

Biztonságos hátsó útválasztás a születéstől kb. 4 év

Jelentősen csökkenti a sérülések kockázatát frontális ütközés esetén.

A Sirona S i-size mérete lehetővé teszi a születéstől 105 cm-es (18 kg-ig, kb. 4 éves) gyermekek szállítását. Az Ön preferenciáitól függően a Siron S i-Size előre néző autós gyermekülésként is használható (minimum 76 cm-től és 16 hónapostól 105 cm-ig).

INTEGRÁLT LINEÁRIS OLDALSÓ TULAJDONOS VÉDELEM – LSP rendszer

A járműajtó felőli oldalon kihúzható.

Az integrált Sirona S i-Size LSP rendszer fokozott biztonságot nyújt oldalütközés esetén. Körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalsó ütközési erőt az energiaelnyelő burkolattal kombinálva.

ENERGIACSÖKKENTÉSI TECHNOLÓGIA – ER-Tech

Csökkenti a nyak feszültségét frontális ütközés esetén (előre).

A Sirona S i-Size energiacsökkentési technológia fokozott biztonságot nyújt gyermeke számára előre néző helyzetben frontális ütközés esetén. Körülbelül 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára nehezedő erőket, amikor a jármű elejét üti a többi meglévő hevederrendszerhez képest.

Brand

CYBEX

Kosár