Kosár

Cybex Sirona S2 i-size gyerekülés – Granite Black

Cybex Sirona S2 i-size gyerekülés – Granite Black –  Magasság: 61 – 105 cm (45 cm-től újszülöttbetéttel) Súly: max. 18 kg Életkor: kb. 3 hónap – 4 év (születéstől újszülöttbetéttel). Szín: fekete

154 381 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Sirona S2 i-size gyerekülés – Granite Black

Mondjon búcsút a hátproblémáknak már az utazás kezdetétől fogva. A Sirona S2 i-Size autósülés zseniális, 360°-os forgási mechanizmussal van felszerelve, amely egy kézzel elfordítható, és gyors be- és kiszállást tesz lehetővé. Ez az Ön új titkos fegyvere a könnyű és kényelmes utazáshoz.
Megbízhatóan biztonságos és könnyű utazás.

A Sirona S2 i-Size autósülés lehetővé teszi, hogy gyermeke hátrafelé néző helyzetben üljön, ami növeli a biztonságot frontális ütközés esetén. Ha előrefelé néző ülésre vált, az energiacsökkentő technológia biztonságosabb utazást biztosít. A fejtámlát és a biztonsági övrendszert úgy tervezték, hogy csökkentsék az ütközési erők energiáját, így függetlenül attól, hogy melyik irányt választja, biztos lehet benne, hogy gyermeke védve van.

360˚ forgatható mechanizmus
A 360°-os forgatható mechanizmus kiküszöböli a hát megterhelését, miközben a gyermeket beteszi a gyerekülésbe. Ha az ülést az ajtó felé fordítja, a gyermek be- és kiszállása gyerekjáték lesz. Az előre- és hátrafelé néző utazás közötti váltás sem lehetne egyszerűbb.

Hátrafelé néző autósülés
A hátrafelé néző autósülés növeli gyermeke biztonságát frontális ütközés esetén. Ebben a helyzetben a frontális ütközés erői a teljes üléshéjon eloszlanak. A gyermekeknek 15 hónapos korukig és 76 cm-es testmagasságukig kötelező hátrafelé néző ülésben utazniuk. A CYBEX azonban azt javasolja, hogy a gyermekek a Sirona S2 i-Size autósülésben a lehető leghosszabb ideig hátrafelé néző helyzetben utazzanak.

Energiacsökkentő technológia
Az energiacsökkentő technológia javítja a biztonsági paramétereket a menetirány szerinti közlekedés során. Az ütközési erők a biztonsági övrendszeren keresztül közvetlenül az autóülésbe jutnak, ahol az energiaelnyelő anyagok részben elvezetik őket. Ez körülbelül 20%-kal csökkenti a gyermek érzékeny nyakára ható erőket.

Az integrált L.S.P.
Az integrált L.S.P. rendszer növeli a biztonságot oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva csökkentheti az oldalirányú ütközés erejét.

Egykezes összecsukási funkció
Az egykezes összecsukási funkciónak köszönhetően garantált a csendes utazás. Gyorsan állítsa be az ülést és gyermeke útközben is nyugodtan szundikálhat. A mindkét irányban 5-féle beállítási lehetőséggel könnyen megtalálhatja az ideális alvási pozíciót.

Állítható magasságú fejtámla
Az állítható magasságú fejtámla 12 beállítási lehetőséggel rendelkezik a testreszabáshoz. Ahogy gyermeke növekszik, az ülés könnyen beállítható, hogy lépést tartson vele.

Övtartó
Az övtartók zseniális funkciót jelentenek, amely segítő kezet nyújt Önnek, amikor gyermeke beszáll. Akassza ki az övszíjakat az útból – egyszerű megoldás az összegabalyoás ellen!

ISOFIX
Az ISOFIX megbízható módja az autósülés autóba történő beszerelésének. A gyors, egy kattintással történő rögzítésnek és az autósülés járműbe rögzítésére szolgáló biztonsági lábnak köszönhetően a beszerelés egyszerű. Könnyen ellenőrizhető mutatók jelzik, amelyek megerősítik, hogy az autósülés be van szerelve és készen áll az indulásra.

Energiaelnyelő héj
Az energiaelnyelő héjat úgy tervezték, hogy ütközéskor a veszélyes erőket elvezesse gyermekétől.

Műszaki specifikációk:
Magasság: 61 – 105 cm (45 cm-től újszülöttbetéttel) Súly: max. 18 kg Életkor: kb. 3 hónap – 4 év (születéstől újszülöttbetéttel)
A gyermek gyors és egyszerű behelyezése a gyerekülésbe
Kényelmes utazás a legbiztonságosabb helyzetben
Csökkenti az ütközési erőket hátrafelé néző helyzetben.
Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
Egykezes dönthető funkció
Állítható magasságú fejtámla
ISOFIX övtartó
Energiaelnyelő héj
A szövethuzatok 30°-on moshatóak
Kompatibilitás:
Kompatibilis az újszülöttbetéttel, nyári huzattal, pohártartóval, ISOFIX vezetőkkel, Sensorsafe 4 az 1-ben készlettel.
Beépítés isofixszel: Figyelje meg az i-Size logót. Ha egy autósülés ezzel a logóval van jelölve, akkor minden i-Size gyermeküléssel használható, és ezért nem jelenik meg a kompatibilis járművek listáján. Ha az Ön járművében nincs i-Size autósülés, kérjük, ellenőrizze a jármű kompatibilitását.

Tartalmazza:
Sirona S2 i-Size kisgyermek autósülés
Integrált alap
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX