Kosár

Cybex Sirona SX2 i-size gyerekülés – Autumn Gold

Cybex Sirona SX2 i-size gyerekülés – Autumn Gold. 360˚ forgatható mechanizmus.i-Size Norm, UN R129/03 Magasság: 61 – 105 cm (45 cm-től újszülöttbetéttel) Súly: max. 18 kg Kor: kb. 3 hónapos kortól 4 éves korig (születéstől újszülöttbetéttel). Szín: narancssárga/piros.

169 821 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Sirona SX2 i-size gyerekülés – Autumn Gold

A Sirona SX2 i-Size 360°-ban elforgatható autósülés leveszi a stresszt az autósülés beszereléséről és gyermeke biztonságáról. Megbízható biztonsági funkciók és egyszerű használat párosul a gondtalan utazás érdekében.

Automatikusan biztonságos és könnyű utazás
A gyermek beültetése és az autósülés hátrafelé néző helyzetbe állítása mindössze egy pillanatot vesz igénybe és a gyermek már az utazás kezdetétől fogva biztonságban van. Ha szeretné megváltoztatni a gyermekülés irányát, amikor gyermeke már elég nagy lesz, a 360˚-os forgathatóság lehetővé teszi, hogy ezt másodpercek alatt megtehesse. A fejlett lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszer előre be van állítva az azonnali használatra – eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnia, így Ön az utazás élvezetére koncentrálhat.

360˚ forgatható mechanizmus
A 360°-os forgatható mechanizmus tehermentesíti a hátát, amikor gyermeke beszáll. Fordítsa az ülést az ajtó oldalára, és a gyermek be- és kiszállása gyerekjáték lesz. Az előre- és hátrafelé néző utazás közötti váltás sem lehetne egyszerűbb.

Hátrafelé néző autósülés
A hátrafelé néző autósülés növeli gyermeke biztonságát frontális ütközés esetén. Ebben a helyzetben a frontális ütközés erői a teljes üléshéjon eloszlanak. A gyermekeknek 15 hónapos korukig és 76 cm-es magasságukig kötelező hátrafelé néző ülésben utazniuk. A CYBEX azonban azt javasolja, hogy a gyermekek a Sirona SX2 i-Size autósülésben a lehető leghosszabb ideig hátrafelé néző helyzetben utazzanak.

Advanced L.S.P.
Az Advanced Linear Side Impact Protection már a kezdetektől fogva használatra kész, nincs szükség további beszerelésre. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva körülbelül 25%-kal csökkentheti az oldalirányú ütközés erejét.

Energiacsökkentő technológia
Az energiacsökkentő technológia javítja a biztonsági teljesítményt előre néző helyzetben is. Az ütközési erők az övrendszeren keresztül közvetlenül az autóülésbe jutnak, ahol az energiaelnyelő anyagok részben elvezetik őket. Ez körülbelül 20%-kal csökkenti a gyermek érzékeny nyakára ható erőket.

Egykezes dönthető funkció
Az egykezes dönthető ülés funkciónak köszönhetően a csendes utazás garantált. Gyorsan állítsa be az ülést és gyermeke útközben is nyugodtan szundikálhat. A mindkét irányban ötféle beállítási lehetőséggel könnyen megtalálhatja az ideális alvási pozíciót.

Állítható magasságú fejtámla
Az állítható magasságú fejtámla 12 beállítási lehetőséggel rendelkezik a testreszabáshoz. Ahogy gyermeke növekszik, az ülés könnyen beállítható, hogy lépést tartson vele.

Övtartó
A biztonsági övtartók zseniális funkciót jelentenek, amely segítő kezet nyújt Önnek, amikor gyermeke beszáll. Akassza ki a hámszíjakat az útból – egyszerű megoldás az összegabalyodott végtagok ellen!

ISOFIX
Az ISOFIX megbízható módja az autósülés autóba történő beszerelésének. A gyors, egy kattintással történő rögzítésnek és az autósülés járműbe rögzítésére szolgáló súlylábnak köszönhetően a beszerelés egyszerű. Könnyen ellenőrizhető mutatók, amelyek megerősítik, hogy az autósülés be van szerelve és készen áll az indulásra.

Energiaelnyelő héj
Az energiaelnyelő héjat úgy tervezték, hogy ütközéskor elhajoljon, és a veszélyes erőket elvezesse gyermekétől.

Műszaki specifikációk:
i-Size Norm, UN R129/03
Magasság: 61 – 105 cm (45 cm-től újszülöttbetéttel) Súly: max. 18 kg
Életkor: kb. 3 hónaptól 4 éves korig (születéstől újszülöttbetéttel)
Jellemzők:
360˚ forgási mechanizmus
Hátrafelé néző autósülés
Fejlett lineáris oldalsó ütközésvédelem
Energiacsökkentő technológia
Egykezes dönthető funkció
Állítható magasságú fejtámla
ISOFIX övtartó Energiaelnyelő héj
A szövethuzatok 30°-on moshatóak
Kompatibilitás:
Kompatibilis az újszülöttbetéttel, nyári huzattal, pohártartóval, ISOFIX vezetőkkel, Sensorsafe 4 az 1-ben készlettel.
ISOFIX rendszerű beszerelés: Figyeljen az i-Size logóra. Ha egy autósülés ezzel a logóval van jelölve, akkor minden i-Size gyermeküléssel használható, és ezért nem jelenik meg a kompatibilis járművek listáján. Ha az Ön járművében nincs i-Size autósülés, kérjük, ellenőrizze a jármű kompatibilitását. Ha a járműve nem jelenik meg, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Méretek: 71 x 49 x 68 cm

Súly: 14,1 kg

Mit tartalmaz?
Sirona SX2 i-Size kisgyermek autósülés
Integrált bázis
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX