Kosár

Cybex Solution G i-Fix gyerekülés – Autumn Gold

Cybex Solution G i-Fix gyerekülés – Autumn Gold. UN R129/03 Magasság: 100 cm – 150 cm Súly: kb. 15 kg-tól 50 kg-ig Életkor: kb. 3-12 éves korig. Szín: narancssárga/piros

86 880 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Solution G i-Fix gyerekülés – Autumn Gold

A Solution G i-Fix magas háttámlájú autósüléssel gyermeke maximális kényelemben lesz, miközben a legjobb biztonsági funkciók gondoskodnak a biztonságáról. A Solution G i-Fix az első magas háttámlájú, egy kézzel dönthető autósülésünk. Meglátja, milyen könnyű megtalálni a legjobb pozíciót a pihentető alváshoz.

Kényelem, amely készen áll a védelemre
Gyermeke az állítható ülésben kényelmesen ülhet. A szabadalmaztatott dönthető fejtámla biztosítja, hogy a feje biztonságos helyzetben maradjon – még akkor is, ha alszik. Az oldalsó védelem és az állítható illeszkedés biztonságot és támogatást nyújt utazás közben.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
Ezzel a kényelmes autósüléssel garantált a zavartalan alvás. A szabadalmaztatott, 3 pozícióban dönthető fejtámlák megakadályozzák, hogy gyermeke feje elalvás közben előre essen. A fejet és a nyakat alvás közben is védi az autósülés.

L.S.P. System Plus
A Linear Side Impact Protection System Plus az oldalirányú ütközéseknél fellépő erők akár 20%-át is képes eltéríteni a gyermekétől*. Az energiaelnyelő héj ezt követően biztonságosan semlegesíti ezt az erőt.
* Összehasonlítva ugyanezzel az autósüléssel L.S.P. nélkül.

Állítható magasságú fejtámla
Az állítható magasságú fejtámla és a rugalmas oldalsó szárnyak lehetővé teszik a gyors növekedés évei alatt történő beállítást. Állítsa a fejtámlát felfelé, ahogy gyermeke növekszik. A rugalmas oldalsó szárnyak lehetővé teszik, hogy az ülés a maximális kényelem érdekében együtt nőjön gyermekével.

Légszellőztető rendszer
A szellőzőrendszer hűvösen tartja a babát. A hűvös levegő átáramlik az autósülésen – elvezeti a hőt, csökkenti az ülés hőmérsékletét, és kényelmesen és boldogan tartja a babát.

ISOFIX
Az ISOFIX rendszer gyors és biztonságos megoldást biztosít, amelyre mindig számíthat. A beszereléshez egyszerűen pattintsa be az autósülést a jármű ISOFIX pontjaiba.

Műszaki adatok:
UN R129/03
Magasság: 100 cm – 150 cm
Súly: kb. 15 kg-tól 50 kg-ig
Életkor: kb. 3-12 éves korig
Jellemzők:
L.S.P. rendszer. L.S.P. Plus (lineáris oldalütközés elleni védelem)
Állítható magasságú fejtámla és rugalmas oldalsó szárnyak
ISOFIX szellőzőrendszer
Gépben mosható 30°-on
Az ülés egykezes dönthető
Első osztályú kikapcsolódás utazás közben

Mit tartalmaz?
Solution G i-Fix autósülés
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX