Kosár

Cybex Solution S2 i-Fix gyerekülés – Autumn Gold

Cybex Solution S2 i-Fix gyerekülés – Autumn Gold. UN R129/03. Magasság: 100 – 150 cm Súly: kb. 15 – 50 kg Kor: kb. 3 – 12 év. Szín: narancssárga/piros.

77 181 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Solution S2 i-Fix gyerekülés – Autumn Gold

Egy autósülés, amely olyan rugalmas, amilyenre a szülőknek szükségük van. A Solution S2 i-Fix autósülés 3 és 12 éves kor között együtt nő gyermekével és minden lépésnél tökéletes illeszkedést biztosít.

A dönthető fejtámla védett helyzetben tartja alvó gyermeke fejét, amelyet az ülés fej- és vállpárnái vesznek körül. Oldalirányú ütközés esetén a fej és a nyak védve van, míg a lineáris oldalütközés-védelmi rendszer segít elterelni az ütközés erőit gyermekéről. Az egykezes magasságállítás 12 beállítással azt jelenti, hogy nem számít, milyen gyorsan nő a gyermeke, a Solution S2 i-Fix autósülés mindig gyorsabban nő.

Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
A szabadalmaztatott dönthető fejtámla segít megakadályozni, hogy gyermeke feje alvás közben előre essen. A fej ebben a helyzetben tartása azt jelenti, hogy oldalirányú ütközés esetén a gyermeket az ülés fej- és vállvédője védi.

A fejlett L.S.P.
Az Advanced Linear Side-impact Protection már a kezdetektől fogva használatra kész, nincs szükség további telepítésre. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva körülbelül 25%-kal csökkentheti az oldalirányú ütközés erejét.

12 állású magasságállítás
A 12 fokozatú magasságállítás lehetővé teszi, hogy az autósülés 3-tól 12 éves korig együtt nőjön gyermekével. A gyerekek sokat nőnek ebben az időszakban. Az egyszerű egykezes beállítás lehetővé teszi, hogy az ülést úgy állítsa be, hogy lépést tartson.

Integrált szellőztető rendszer
A beépített szellőzőrendszer lehetővé teszi a hűsítő levegő keringését az ülésen keresztül. Ez megakadályozza a hőképződést és még a forró napokon is kellemes hőmérsékletet biztosít az ülésben.

ISOFIX
Az ISOFIX rendszer segít az autósülés megfelelő beszerelésében az autóba. A gyors, egy kattintással történő rögzítésnek köszönhetően a beállítás egyszerű. A könnyen ellenőrizhető mutatók megerősítik, hogy az autósülés be van-e szerelve, így nyugodtan rögzítheti gyermekét az autó 3-pontos biztonsági övével.

Extra széles és mély ülés
Az extra széles és mély üléspárnának köszönhetően az ülés a legkényelmesebb hely az autóban gyermeke számára – bőséges hely a növekvő baba számára.

Állítható háttámla
Az állítható háttámla lehetővé teszi, hogy az autósülés tökéletesen illeszkedjen bármilyen autósüléshez. Egyszerűen állítsa be a háttámlát, hogy pontosan illeszkedjen az autójához.

Energiaelnyelő héj
Az energiaelnyelő héjat úgy tervezték, hogy ütközéskor elhajoljon és a veszélyes erőket elvezesse gyermekétől.

Műszaki specifikációk:
UN R129/03
Magasság: 100 – 150 cm Súly: kb. 15 – 50 kg Kor: kb. 3 – 12 év
Szabadalmaztatott dönthető fejtámla
Fejlett lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszer
12 állású magasságállítás
Integrált szellőztető rendszer
ISOFIX
Extra széles és mély ülés
Állítható háttámla
Energiaelnyelő héj
Gépben mosható 30°-on
Kompatibilitás:
Kompatibilis a nyári huzattal, ISOFIX vezetőkkel, pohártartóval
A járműbe való beszerelés: az ülés az ISOFIX karok behúzásával használható minden olyan járműülésen, amely 3-pontos automata övvel rendelkezik.
Méretek: 40,5 x 50 x 61-81 cm
Súly: 6,2 kg

Mit tartalmaz?

Solution S2 i-Fix autósülés
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX