Kosár

Cybex Solution X2-Fix gyerekülés – Blue Moon 2022

Cybex Solution X2-Fix gyerekülés – Blue Moon. Szabadalmaztatott 3 állású, dönthető fejtámla. Optimalizált lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System Plus). 11 állású magasságállítás. ISOFIX Connect a nagyobb biztonság és stabilitás érdekében. 3-12 év. 15 – 36 kg. Szín: kék

92 621 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Solution X2-Fix gyerekülés – Blue Moon

Számos innovatív biztonsági jellemzőjének köszönhetően a Solution X2-Fix gyermekülés a 2/3-as csoport európai gyermekbiztonsági tesztjén (6/2011) a legmagasabb pontszámot érte el. Az optimalizált oldalsó ütközésvédelemnek köszönhetően kiváló eredményeket ért el az oldalütközéses teszteken is. A Solution X2-Fix elnyerte a tekintélyes minőségi pecsétet és a legmagasabb „Best Buy” ajánlást is a brit fogyasztói szervezettől, a WHICH?

Maximális biztonság és tökéletes illeszkedés
A Solution termékcsalád biztonsági koncepciójának legfontosabb eleme a szabadalmaztatott CYBEX dönthető fejtámla. Zseniálisan megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben is előrebukjon. Az autósülés további oldalvédőkkel is büszkélkedhet, amelyek az oldallégzsákhoz hasonlóan hatékonyan elnyelik az oldalirányú ütközés energiáját. Az ISOFIX Connect rendszer tovább növeli az autósülés stabilitását és biztonságát. Az ISOFIX rendszerrel nem felszerelt járművekkel is kompatibilis.

Szabadalmaztatott 3 állású, dönthető fejtámla
Optimalizált lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System Plus)
11 állású magasságállítás
ISOFIX Connect a nagyobb biztonság és stabilitás érdekében

Szabadalmaztatott állítható fejtámla
Segít megakadályozni a fej előrebukását alvás közben.

3 pozícióban dönthető fejtámla
A három pozícióban dönthető fejtámla okosan megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben előrebukjon.

A szabadalmaztatott CYBEX 3 állásban dönthető fejtámla optimális védelmet biztosít oldalirányú ütközés esetén. Ez a forradalmi technológia biztonságosan megakadályozza, hogy a fej előre essen, miközben a gyermek alszik. Oldalirányú ütközés esetén a gyermek érzékeny feje az autósülés biztonsági zónájában marad, optimális védelmet biztosítva. Emellett szabadalmaztatott 3 állású fejtámlánk kényelmesebb alvási pozíciót kínál a biztonságos és nyugodt utazás érdekében.

Az L.S.P. Plusz
Az optimalizált lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. System Plus) már nagyon korán elnyeli az ütközés energiáját. Az oldalirányú ütközés ereje lineáris reakciósorozatban nyelődik el az oldalsó védőpárnákon keresztül, a váll- és fejvédőkkel együtt. Ugyanakkor az ütközés által a testben keletkező mozgási energia már nagyon korán elnyelődik és a fejet aktívan biztonságos helyzetbe irányítják.

ISOFIX Connect
Az ISOFIX Connect rendszer fokozott biztonságot és stabilitást, valamint egyszerű, egy kattintással történő beszerelést kínál. Az autósülés csatlakozói egyszerűen bepattannak a jármű ISOFIX rögzítési pontjaiba. A csatlakozók könnyen lehajthatók, így az ülés olyan járművekkel is kompatibilis, amelyek nem rendelkeznek ISOFIX rendszerrel.

Méretek:
41 x 55 x 64 cm

Súly:
7 kg

A szövethuzatok 30°-on mosógépben moshatók.

Mit tartalmaz?
Autósülés

SPECIFIKÁCIÓK
UN R44/04

CSOPORT
GR. 2/3

MAGASSÁG
Körülbelül 100-150 cm

SÚLY
15 – 36 kg

KOR
Körülbelül 3-12 év

Brand

CYBEX