Kosár

Cybex Talos S 2in1 BLK kombinált babakocsi – River Blue 2022

Cybex Talos S 2in1 BLK kombinált babakocsi – River Blue – Babakocsi terepre – Születéstől (mózeskosárral) 22 kg-ig (kb. 4 éves korig). Szín: kék.

243 161 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Talos S 2in1 BLK kombinált babakocsi – River Blue

A Talos S 2in1 mózeskosárral, amely üléssé alakítható, amikor gyermeke már elég nagy lesz ahhoz, hogy felegyenesedve üljön.

Az első naptól kezdve lendületben: a Talos S 2 az 1-ben babakocsit aktív családi utazásra tervezték. A vázon lévő szövetelemek cseréjével a Talos S 2 az 1-ben babakocsiból normál ülésű babakocsivá alakítható. A nyugodt utazást a nagyméretű terepkerekek és a sima összkerékfelfüggesztés biztosítja.

Védje gyermekét a zord időjárástól az UPF50+ védőszövetből készült, kihúzható XXL napellenzővel, amely hálós ablakkal rendelkezik a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében a forró napokon is. Defektálló kerekek minden terepre. A sima összkerékfelfüggesztés lehetővé teszi a szülők számára, hogy leküzdjék az egyenetlen terepet, miközben biztosítják a baba kényelmét. Egy váz, három utazási lehetőség. A babakocsi váza a standard ülésegységen és a mózeskosáron kívül kompatibilis díjnyertes autósüléseinkkel is.

Műszaki specifikációk:
Születéstől (mózeskosárral) 22 kg-ig (kb. 4 éves korig)
XXL napellenző
Defektálló kerekek
Sima felfüggesztés minden keréken
Utazási rendszer
Gépben mosható huzatok 30°-on
Súly: 13,6 kg

Kompatibilitás:
Kompatibilis a Cot S mózeskosárral és Cocoon S textil mózeskosárral

Brand

CYBEX