Kosár

Cybex Zeno Seat Pack babakocsi huzat – Maliblue

Cybex Zeno Seat Pack babakocsi huzat – Maliblue. 4 az 1-ben Multisport: : Futás babakocsitolással, hands-free futás, kerékpározás, sífutás. Keresse meg bátran a tökéletes megjelenést a Zeno babakocsijához. Válasszon öt divatos színváltozat közül és tűnjön ki, bármilyen sportot is választ. (*Zeno vázat külön kell megvásárolni). 6 hónapos kortól 22 kg-ig (kb. 4 év) Max. 111 cm. Zeno súlya (elülső rögzítés nélkül): 12,5 kg Maximális teherbírás: 34 kg. Szín: kék

104 201 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Zeno Seat Pack babakocsi huzat – Maliblue

Keresse meg bátran a tökéletes megjelenést a Zeno babakocsijához. Válasszon öt divatos színváltozat közül és tűnjön ki, bármilyen sportot is választ. (*Zeno vázat külön kell megvásárolni)

A Cybex Zeno sportolásra lett tervezve és forradalmi szabadságot ad Önnek, hogy úgy edzhessen, ahogyan már régóta várta – természetesen és korlátozások nélkül. Az egyedülálló 4 az 1-ben Multisport funkció lehetővé teszi, hogy minden évszakban élvezze az aktivitást – legyen szó kocogásról a parkban, futásról vagy kerékpározásról a városban, vagy sífutásról. Innovatív hands-free funkciója szabadon hagyja kezét és karját, így természetes módon futhat. Nincsenek korlátozások, így a legjobb formáját hozhatja és remekül érezheti magát, miközben gyermeked nézi, ahogy fut.

4 az 1-ben multisport rendszer
A Zeno sportolásra készült, és lehetővé teszi, hogy a kisgyermekét minden szabadtéri kalandjára magával vigye. Akár babakocsit tolva, akár anélkül fut, kerékpározik vagy sífut, ossza meg aktív életmódját gyermekével, miközben a legjobb teljesítményt nyújtja.

Hands-free futás
Az innovatív hands-free funkció lehetővé teszi, hogy a természetes futóstílus érdekében szabadon mozoghasson a felsőtestével. A hands-free használat biztonságos, kényelmes és segít energiát megtakarítani, miközben gyermeke figyelheti Önt futás közben.

Állítható magasságú fülke
A Zeno egyedülálló állítható kabinmagassága lehetővé teszi, hogy a súlypontot lejjebb helyezze a legjobb teljesítmény és biztonság érdekében minden futási módban. Ha a babakocsit tolni szeretné, a vezetőfülke könnyen felemelhető, hogy kényelmesen és könnyen hozzáférjen gyermekéhez.

Kompakt összecsukható
A gyors és kényelmes tárolás érdekében a Zeno babakocsi könnyen helytakarékos csomagba hajtható. Ezenkívül minden kerék könnyen, szerszám nélkül eltávolítható, ami még kompaktabb összecsukást tesz lehetővé.

Kényelmes utazás
A légtöltésű gumiabroncsok sima utazást biztosítanak, míg a puha hátsó felfüggesztés elnyeli az út egyenetlenségeit – nagyobb szabadságot Önnek és kivételes kényelmet gyermekének.

Párnázott sportülés
A Zeno sportülésnek köszönhetően gyermeke minden tevékenysége során kényelmesen fog ülni – a puha és kivehető párnázással ellátott Zeno sportülésnek köszönhetően. A háttámla támogatja az egyenes üléspozíciót, míg a párnázott 5 pontos biztonsági övek biztonságban tartják gyermekét. A légáteresztő háló az utastér körül 360˚-os légáramlást biztosít, hogy a belső tér hűvös és kényelmes maradjon. Az UPF50+ anyagok, az állítható napellenző az időjárás ellen is véd a szabadban és védelmet nyújtanak.

Ergonomikus fogantyú
Az ergonomikus kormányt a hatékony kormányzás érdekében tervezték és az Ön magasságához igazítható. Egy kézzel irányítható, így a másik keze szabadon marad, hogy könnyedén futhasson. Push-Running üzemmódban a Zeno kézifék segít a sebességet a tempónak megfelelően változtatni – segít megőrizni az ideális futóstílust. Időjárástól függetlenül a kormányon lévő szilikon fogantyú csúszásmentes, nem ragad. A szilikon anyag elnyeli az ütéseket és kényelmes a kézben tartása.

Multisport adapter
A Multisport Adapter Point lehetővé teszi, hogy gyorsan és biztonságosan váltson a különböző sportmódok között – így gyorsabban és biztonságosabban haladhat az úton.

Fényvisszaverő részletek
A fényvisszaverő részletek extra láthatóságot biztosítanak a szabadban: segítenek kitűnni és biztonságosan mozogni a fényviszonyoktól függetlenül.

Műszaki adatok:
6 hónapos kortól 22 kg-ig (kb. 4 év)
Max. 111 cm.
Zeno súlya (elülső rögzítés nélkül): 12,5 kg
Maximális teherbírás: 34 kg
Jellemzők:
4 az 1-ben Multisport: : Futás babakocsitolással, hands-free futás, kerékpározás, sífutás
Állítható magasságú fülke
Kompakt összecsukható másodpercek alatt
Sima haladás a hátsó felfüggesztéssel és a légtöltésű gumiabroncsokkal
Rendkívül kényelmes párnázott sportülés
Ergonomikus, állítható kormány a könnyed futáshoz
Multisport adapter
Kézifék a sebességszabályozáshoz
Csúszásmentes szilikon markolat
360˚ szellőzés
Fényvisszaverő elemek
Gépben mosható üléspárna 30°-on
A fülke puha részei kézzel moshatók
Kompatibilitás:

Hands-free Running Kit, Cycling Kit, Skiing Kit, 2-in-1 Cup Holder, Cycling Hitch, Thru Axle

Mit tartalmaz?
Kabin (puha áruk)
Időjárásálló huzat
Hálóborítás
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX