Kosár

Doomoo Cocoon babafészek Col.CO 06 – Dog Blue

Doomoo Cocoon babafészek Col.CO 06 – Dog Blue tökéletes  a baba számára pihenéshez és alváshoz 8 hónapos korig. Szín: kék, kutya minta.

25 283 Ft

Elfogyott

Doomoo Cocoon babafészek Col.CO 06 – Dog Blue – egy kényelmes és biztonságos babafészek a gyermekek számára, amely napközben és a baba alvása alatt is használható.

A Doomoo Cocoon babafészek tökéletes  a baba számára pihenéshez és alváshoz. A Cocoon egy olyan, személyre szabott biztonságos tér, amely biztonságérzetet nyújt a babának, és megkönnyíti az átmenetet a külvilágba. A babafészekben nincsenek olyan szálak vagy apró részecskék, amelyek veszélyesek lehetnek a babára.

A babafészek hangulatos, nyugodt környezetet biztosít a baba számára. A legpuhább és legbiztonságosabb légáteresztő anyagokkal körülvéve és opcionálisan biztonságosan rögzítve, a baba mindig szuper kényelmesen és biztonságosan alszik el benne, így nyugodtan aludhat. A Cocoon könnyen hordozható és a baba méretéhez igazítható. Az újszülött baba 8 hónapos koráig élvezheti ezt a fészket.

Történt egy kis baleset? Ne aggódjon. A Cocoon huzat levehető és mosható, és a Doomoo kiegészítő betéttel is rendelkezik.

A levehető övnek köszönhetően a baba kényelmesen a hátán tartható. A fészek alul kinyitható, így a baba születésétől kezdve 8 hónapos koráig használható.

Akár otthon vagy valahol útközben, a Doomoo Cocoon babafészekben a baba kényelmesen és biztonságban fogja érezni magát.

 

 

 

 

Összetétel:

  • Huzat: 95% organikus pamut, 5% elasztán
  • Külső huzat: 100% poliészter
  • Matrac: poliuretán hab
  • Töltet: poliészter

Méretek: 49 cm x 76 cm (87 cm kinyitva)

Szín: fehér, kék, kutya minta

Brand

DOOMOO