Effiki álmos rózsaszín Effik – 24cm

Cikkszám: 5901832949046 Kategóriák: , , Címke:

Effiki álmos rózsaszín Effik – 24cm. Az álmos levendula Effik nyuszi családunk másik bájos képviselője. Kifejezetten csecsemők számára készült, hogy segítsen a kis elméknek belépni az álmok varázslatos világába. Ez nem csak egy egyedülálló, nyugtató levendula illatú plüssjáték, hanem mindenekelőtt természetes és biztonságos elalvássegítő a gyermekek számára.

17 657 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Effiki álmos rózsaszín Effik – 24cm

Az álmos levendula Effik nyuszi családunk másik bájos képviselője. Kifejezetten csecsemők számára készült, hogy segítsen a kis elméknek belépni az álmok varázslatos világába. Ez nem csak egy egyedülálló, nyugtató levendula illatú plüssjáték, hanem mindenekelőtt természetes és biztonságos elalvássegítő a gyermekek számára.
Minden álmos Effík-ünk hátulján van egy tépőzáras zseb, amelyet levendula illattal teli kis bársonyos szívnek terveztek. Választható és a kiságyra vagy a babakocsira akasztható szalagoknak köszönhetően kint sétálva. A levendula illata taszítja a szúnyogokat. Cserélhető is, ha kevésbé intenzív az illata.
Hossza fejtől farokig: 24 cm
Maga az Effik levendula tölteléket tartalmaz. Amikor az effika levendula illata eltűnik, vásárolhat egy illatos szívet levendula töltelékkel.
A levendula illatot nem tartalmazza.
A plüssjáték dekoratív kartondobozba van csomagolva, így remek ajándékötlet.
A levendula szív eltávolítása után kézzel mosható.

Brand

EFFIKI

Kosár