Barion Pixel

Kosár

Effiki univerzális bambusz takaró 120×120 Klaudia Halejcio – Effik pilóta

Effiki univerzális bambusz takaró 120×120 Klaudia Halejcio – Effik pilóta. Tulajdonságainak köszönhetően minden felszerelés nélkülözhetetlen része, és élete első napjaitól elkíséri a gyermeket. Különböző körülmények között működik, és felhasználási köre végtelen. Otthon, sétálni, strandon, etetés, átöltözés, alvás és sok más módja a gyermekgondozásnak.

18 610 Ft

Effiki univerzális bambusz takaró 120×120 Klaudia Halejcio – Effik pilóta

Tulajdonságainak köszönhetően minden felszerelés nélkülözhetetlen része, és élete első napjaitól elkíséri a gyermeket. Különböző körülmények között működik, és felhasználási köre végtelen. Otthon, sétálni, strandon, etetés, átöltözés, alvás és sok más módja a gyermekgondozásnak.

KLAUDIE HALEJCIO GYŰJTEMÉNYE három hősének egyikének, a rendkívül vidám nyúl Effiknek karaktere gyakran varázsol mosolyt a fáradt anya arcára.

A minta és a színek passzolnak a kollekció többi termékéhez.             

BAMBUSZ TULAJDONSÁGAI:

A N T I B A K T E R I A

A bambuszfa növekedése során olyan anyagot termel, amely megvédi a kórokozóktól, ezért nem használnak növényvédő szereket a termesztése során. Ennek az előnynek köszönhetően vannak bambusz szövetek

Lengyelországban tervezték és gyártották

Termék információ:
– mérete 120×120 cm

– 100% bambusz

– A szövetek OEKO-TEX minősítéssel rendelkeznek.

Ha azt szeretné, hogy termékeink hosszú ideig friss színben maradjanak, és az anyag kellemes és puha maradjon még sok mosás után is, kövesse az alábbi ajánlásokat:

Mosási információk:
– 40°-on mosógépben mosható.

– 110°-on vasalható.

– Száraz lapos.

– Ne fehérítsd.

– Ne szárítsa szárítógépben

– a gyakori mosás az anyag gyűrődését eredményezheti, ami nem a termék hibája.

 

Brand

EFFIKI