Barion Pixel

Kosár

EICHHORN Cozy T Rider üléssel és kormánnyal

A kiegészítő Cozy T-Rider üléssel és kormánnyal olyan kisgyermekek számára készült, akik már tudnak stabilan ülni, ugyanakkor nem tudnak sokáig egyedül állni, pl. kb 9 hónapos kortól.

53 430 Ft

Úton 10 db. Szállítás: 5-7 nap.

EICHHORN Cozy T Rider üléssel és kormánnyal

A kiegészítő Cozy T-Rider üléssel és kormánnyal olyan kisgyermekek számára készült, akik már tudnak stabilan ülni, ugyanakkor nem tudnak sokáig egyedül állni, pl. kb 9 hónapos kortól. Az ülés levehető arra az esetre, ha a gyermek felnő, és már nincs rá szüksége. Mosható az egyszerű karbantartás érdekében, párnázott betéttel és biztonsági övekkel biztosítja, hogy gyermeke az ülésben üljön.
A rögzítés egyszerű, és szinte bármilyen kocsihoz lehetséges. A babakocsi vázához rögzítve természetes, hogy a babakocsihoz való könnyű hozzáférés a megszokott módon korlátozott lehet. A deszka felülete csúszásmentes, a kerekek világítanak vezetés közben: ezt nem csak a gyerekek fogják értékelni! Mivel a kerekek a mozgásból állítják elő a szükséges energiát, nincs szükség akkumulátorra.

Műszaki adatok:

Tábla méretei: 26 x 30 x 17 cm

– Ülésszélesség: kb 19 cm

– Ülésmélység: kb 19 cm

Deszka súlya: 3,5 kg

Ülés súlya: 1,5 kg

Gyermekeknek 9 hónapos kortól – ülés nélkül 15 hónapos korig

Maximális terhelhetőség: 25 kg

Brand

EICHHORN

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari