Barion Pixel

Kosár

Fillikid Flexi asztali ülőke – mint melange 2023

Könnyen rögzíthető az asztalhoz egy csavaros rendszerrel, amely szinte bármilyen asztallaphoz illeszkedik (max. szélesség 8,5 cm). Ha pedig bepiszkolódik valamilyen ételtől, az sem baj, a huzat könnyen összehajtható és kézzel tisztítható. A Flexi asztali ülés háttámlája kissé magasabbra van formázva, hogy gyermeke kényelmes ülést biztosítson jó háttámlával.

14 540 Ft

Úton 5 db. Szállítás: 5-7 nap.

Fillikid Flexi asztali ülőke – mint melange 2023

Flexi asztali ülés

Szereted a szabadban lenni, és szereted a családoddal és a barátaiddal tölteni az időt, de gyakran szembesülsz azzal a kihívással, hogy helyet találj a kicsiknek. A Flexi ülés tökéletes erre. Kis kiszerelésű, a mellékelt táskában bárhová magaddal viheted. 1,5 kg-jával igazán könnyű.
Könnyen rögzíthető az asztalhoz egy csavaros rendszerrel, amely szinte bármilyen asztallaphoz illeszkedik (max. szélesség 8,5 cm). Ha pedig bepiszkolódik valamilyen ételtől, az sem baj, a huzat könnyen összehajtható és kézzel tisztítható. A Flexi asztali ülés háttámlája kissé magasabbra van formázva, hogy gyermeke kényelmes ülést biztosítson jó háttámlával. Az ülés hátulján van egy másik rekesz is, ahol például előkék, nedves törlőkendők vagy kanalak tárolhatók. Az ülést legfeljebb 15 kg gyermeksúlyig használhatja.

Részletek:
– 15 kg-ig (kb. 24 hónapig) használható
– Max. asztallap vastagsága 8,5 cm
– Hátul még egy zseb
– Klasszikus dizájn
– Mosható
– Anyaga: poliészter/acél
– Kis csomagméret
– Méretek: (H)x(Sz)x(Ma): 45x36x30cm

EAN

9120110460448

Brand

FILLIKID