Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Fillikid kombinálható babakocsi Panther Elite SET – forest green melange 2023

A praktikus, innovatív Panther készlet a lehető legnagyobb előnyt kínálja a mai modern szülőknek verhetetlen áron. Alvázból, sportüléssé alakítható kosárból és autósülésből áll. 0 megfelelő adapterekkel.

145 150 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Fillikid kombinálható babakocsi Panther Elite SET – forest green melange 2023

Panther Elit

A praktikus, innovatív Panther készlet a lehető legnagyobb előnyt kínálja a mai modern szülőknek verhetetlen áron. Alvázból, sportüléssé alakítható kosárból és autósülésből áll. 0 megfelelő adapterekkel.
A legkiválóbb anyagokat használó, tökéletesen hangolt Panther készlet már az első naptól kezdve nagy örömet okoz. Az okos pattintórendszernek köszönhetően a kényelmes láda stílusos sportüléssé alakítható, amely mindössze három kattintással mindkét irányba forgatható.

A Panther babakocsi szabadalmaztatott módot kínál a babakocsi tálca és az ülésrögzítés egy darabban történő kombinálására. Ez nemcsak helyet takarít meg otthon, hanem költségeket is jelent anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a kényelem és a minőség terén. A baba eleinte kényelmesen érzi majd magát a tágas hordozókosárban, autós kirándulásokon pedig egy biztonságos és praktikus autósülésben. Attól a pillanattól kezdve, hogy gyermeke leül, élvezi a forgó test előnyeit, ahol akár a környezetet, akár a szülőket láthatja. Természetesen a felépítményt fekve is el lehet helyezni szunyókáláshoz.

A hosszú, lehúzható napellenzővel ellátott lombkorona véd a túlzott napfénytől nyáron. Ha ősszel vagy tavasszal hidegebb van, a mellékelt lábzsák melegen tartja gyermeke lábát. A nagy terep- és felfüggesztésű kerekeknek köszönhetően a Panther babakocsi nem csak a városban, hanem földes vagy kavicsos utakon is nagyszerű. Modern stílusos dizájnjával kitűnik a nagyvárosban, és mindenki figyelmét felkelti. Keret és alváz: A könnyű, 6,8 kg-os váz egyetlen kattintással összecsukható. A fogantyú magassága öt pozícióban állítható, és ökológiai bőrből készült, levehető huzattal rendelkezik. A nagy kosár megkönnyíti a vásárlást, fényvisszaverő csíkjai pedig további biztonságot nyújtanak éjszaka.

Termék leírás:
– Bővítő tető
– Állítható magasságú fogantyú
– a felépítmény mindkét irányban használható.
– Háttámla 3 pozícióba állítható, dönthető
– Felfüggesztéses hátsó kerekek
– Első reteszelő kerekek
– Extra nagy kosár

Műszaki információk:
Összeszerelt méretek (hossz x szélesség x magasság): 102 x 97 x 62 cm
Méretek összecsukva (hossz x szélesség x magasság): 85 x 62 x 28 cm
Fekvőfelület méretei (hossz x szélesség x magasság): 80 x 35 x 22 cm
Súly: 6,8 kg
Terhelhetőség: 22 kg
Háthossz: 42 cm
Ülésszélesség: 62 cm
Első kerekek átmérője: 17 cm
A hátsó kerekek átmérője: 25 cm

A szállítás a következőket tartalmazza:
– alváz
– sportüléssé alakítható mélyágy, babakocsi rögzítése
– autós gyerekülés adapterekkel

EAN

9120094659999

Brand

FILLIKID