Barion Pixel

Kosár

Fillikid Luca 360°-os gyerekülés black-grey

A fillikid Luca 360°-os autósülése hosszú ideig elkíséri a családokat születésüktől fogva. A gyerekkel együtt növő autósülés hosszú időre is elhelyezhető a menetiránynak háttal ülésben, így csökken a kisgyermekek sérülésének veszélye.

101 860 Ft

Úton 1 db. Szállítás: 5-7 nap.

Fillikid Luca 360°-os gyerekülés black-grey

Luca 360°

A fillikid Luca 360°-os autósülése hosszú ideig elkíséri a családokat születésüktől fogva. A gyerekkel együtt növő autósülés hosszú időre is elhelyezhető a menetiránynak háttal ülésben, így csökken a kisgyermekek sérülésének veszélye. Ezt követően az autósülés menetirányban is hosszú ideig használható. A menetirány megváltoztatását nagyban megkönnyíti a fordulási funkció. Az ülést nem kell gondosan eltávolítani és újra felszerelni, hanem egyszerűen bekapcsolja a talpat. Az autóba való be- és kiszállás is gyerekjáték, hiszen az ülés egyszerűen a nyitott ajtó felé fordítható. A gyermekülés az Isofix talppal rögzíthető a járműhöz. Ily módon a gyermekülés biztonságosan rögzíthető a járműben, és elkerülhetők az esetleges beszerelési hibák.
A háttámla dőlésszöge állítható, hogy a gyermek kényelmes pihenőhelyzetben szunyókálhasson. A fejtámla is többszörösen állítható, ami nemcsak nagyobb kényelmet, hanem optimális biztonságot is jelent.

Részletek:
– Szabvány: ECE R129
– Súlykategória: 0+/1/2/3 csoport (100-150 cm)
– Testméret: 40-150 cm
– Beépítési irány: menetiránnyal szemben, menetiránnyal ellentétes szerelés 76 cm magasságból lehetséges
– Az ülés rögzítése az autóban: Isofix talp, 100 cm testmagasságtól 3 pontos autós öv segítségével
– Gyermek rögzítése az autósülésben: integrált 5 pontos öv.
– Az alap 360°-os elforgatása.
– Több magasságban állítható fejtámla
– Állítható dőlésszög
– Állítható magasságú talp

Méretek:
– Külső méretek: kb 50 x 48 x 86 cm (h x sz x ma).
– Súly: körülbelül 13 kg

EAN

9120123445692

Brand

FILLIKID