Barion Pixel

Kosár

Fillikid pelenkázó hátizsák Berlin – black melange 2023

A gördülő stílusú Berlin pelenkázótáskával nem csak egy stílusos pelenkázótáskát kap az összes fontos pelenkázó funkcióval, hanem egy modern, menő megjelenésű szabadidőtáskát is, amelyet továbbra is használhat.
A valódi durva bőr és a robusztus poliuretán techno szövet kombinációjának köszönhetően a hátizsák nem csak nagyon értékesnek tűnik, hanem tartós és minden túrára készen áll.

26 030 Ft

Úton 16 db. Szállítás: 5-7 nap.

Fillikid pelenkázó hátizsák Berlin – black melange 2023

Hátizsák pelenkákhoz Berlin

A gördülő stílusú Berlin pelenkázótáskával nem csak egy stílusos pelenkázótáskát kap az összes fontos pelenkázó funkcióval, hanem egy modern, menő megjelenésű szabadidőtáskát is, amelyet továbbra is használhat.
A valódi durva bőr és a robusztus poliuretán techno szövet kombinációjának köszönhetően a hátizsák nem csak nagyon értékesnek tűnik, hanem tartós és minden túrára készen áll. Vizuálisan is vonzza a szemet, és divatos kiegészítőként is megállja a helyét a városban és a természetben.
A Berlin pelenkázótáska nemcsak látványra szép, de rendkívül praktikus is. A feltekerhető fedél lehetővé teszi, hogy a térfogat 20 literről 22 literre, teljesen kinyitva pedig 25 literre növekedjen. A praktikus mágneses rögzítésnek köszönhetően a bőrcsat néhány másodperc alatt nyitható, emellett a hátoldalon található még egy nyílás, amivel gyorsan és könnyen hozzáférhettek az alsó részben tárolt dolgokhoz. Az elülső praktikus rekeszben helyet biztosít a mellékelt pelenkázó alátét, a hátsó kis extra rekesz pedig biztonságos tárolóhelyet kínál pénztárcának, kulcsoknak vagy egyéb fontos tárgyaknak, és megbízhatóan megvédi azokat a tolvajoktól. Az oldalakon két praktikus rekesz található, melyekbe akár 0,5 literes palackok is elférnek.

További előnye, hogy az egyik termikus anyaggal van bélelve, ami azt jelenti, hogy a cumisüveg hosszabb ideig marad melegen, vagy az anyuka vagy apa itala hosszabb ideig hideg marad későbbi felhasználáskor. A berlini pelenkázótáska az ergonómikusan kialakított és puha párnázott pántoknak köszönhetően nagyon kényelmes még hosszabb sétákhoz is. Az univerzális hátizsákot két rögzítő kapocs zárja, így a hátizsák könnyen rögzíthető a babakocsi fogantyújához. További biztonsági funkcióként ezek a kapcsok éjszaka vagy alkonyatkor visszaverik az autó fényszóróinak fényét.

Részletek:
– Gurulós hátizsák mágneses zárással
– Mérete változtatható – 20L-től 25L-ig
– Valódi bőr alkalmazás
– Babakocsi/buggy tartó reflektorral
– Változó matrac az árban
– Termikus rekesz egy palack számára
– Sok rekesz
– Ergonomikus, jól párnázott fogantyúk

Műszaki információk:
Méretek teljesen nyitott állapotban (hossz x szélesség x magasság): 28 x 16 x 55 cm
Méretek teljesen zárt állapotban (hossz x szélesség x magasság): 28 x 16 x 41 cm
Űrtartalom: 20/22/25 liter
Anyag: Az olyan bőr részletek, mint az alsó rész, a cipzár, a fogantyú és a durva bőrből készült csat, nem textil állati eredetű összetevőket tartalmaznak.
Fő anyaga: poliamid, poliuretán
Súly: 0,7 kg

EAN

9120094659890

Brand

FILLIKID