Barion Pixel

Kosár

Fillikid sport babakocsi Driver – darkgrey melange 2023

A FILL Driver abszolút mindenre kiterjedő segítőnk és tökéletes társ minden olyan helyzetben, amikor megbízható babakocsira van szüksége kis kedvencének. A széles, kényelmes és jól párnázott ülésnek köszönhetően a kis utas jól és kényelmesen ül, és már alig várja a következő utat.

70 840 Ft

Úton 61 db. Szállítás: 5-7 nap.

Fillikid sport babakocsi Driver – darkgrey melange 2023

Driver

Ki nem tudja ezt? Minden nap tartogat új meglepetéseket, és sosem tudhatod, mire számíthatsz. Annak érdekében, hogy minden követelményre fel legyen készülve, legalábbis ami a babakocsit illeti, nálunk megtalálja a megfelelőt. A FILL Driver abszolút mindenre kiterjedő segítőnk és tökéletes társ minden olyan helyzetben, amikor megbízható babakocsira van szüksége kis kedvencének. A széles, kényelmes és jól párnázott ülésnek köszönhetően a kis utas jól és kényelmesen ül, és már alig várja a következő utat.
A hosszú, állítható háttámla gondoskodik arról, hogy a babakocsit hosszabb ideig tudja használni, és ha a kis utas elfáradna, remek hely a szunyókálásra. A nagy kerekek golyóscsapágyakkal és felfüggesztéssel biztonságosan és kényelmesen szállítják Önt bármilyen felületen,
akármilyen durva is. A könnyű váznak köszönhetően a babakocsit remekül lehet irányítani, a hosszabbító ernyő pedig megóvja kicsikét a túl sok naptól, széltől vagy esőtől. A babakocsi hátulján található nagy szellőzőháló gondoskodik a megfelelő légáramlásról még meleg napokon is. A 3 pozícióba állítható háttámla és 4 pozícióba állítható lábtámasz gyermeke igényeihez igazodik. Az 5 pontos biztonsági övnek és a kivehető PU bőr fogantyúnak köszönhetően mindig biztonságban lehet az úton. Semmi sem akadályozza meg a kisebb vagy heti vásárlásokat, mert a nagy kosárban mindig talál elegendő helyet. Az egykezes összecsukható rendszer használata nagyon egyszerű, a babakocsi pedig pillanatok alatt összecsukható. Kompakt, összecsukható méretének köszönhetően minden autó csomagtartójában biztonságosan elfér.
A babakocsi hátulján található nagy szellőzőháló gondoskodik a megfelelő légáramlásról még meleg napokon is. .

Termék leírás:
– Nagy felfüggesztésű hátsó kerekek
– Nagyon könnyű és manőverezhető
– Eco bőr fogantyúk
– Nagy bevásárlókosár
– Összecsukható mechanizmus egy kézzel
– Folyamatosan állítható háttámla
– Kivehető tartó
– Behúzható tető
– Szellőzőháló
– Állítható lábtartó
– Gyakorlati szállítási biztosítás
– 5 pontos biztonsági öv

Műszaki információk:
Méretek (hossz x szélesség x magasság): 82 x 103,5 x 55 cm
Méretek összecsukva (hossz x szélesség x magasság): 87 x 40 x 45 cm
Súly: 9,3 kg
Maximális terhelhetőség 15 kg
Maximális kosárterhelés: 3 kg
Háttámla: 44 cm
Ülés szélessége: 36 cm

EAN

9120094657858

Brand

FILLIKID