Barion Pixel

Kosár

Fillikid sport babakocsi Styler – olive 2023

Szeretsz mobil lenni, szeretsz utazni, és szeretnél minden helyzetre felkészülni anélkül, hogy egy vagyont költenél? Akkor tökéletes kíséretet kínálunk Önnek és gyermekének az agilis Styler sportolóval. Akár a városban sétál, akár nyaral, akár a mindennapi életben: a Fill Styler minden helyzetben inspirációt nyújt. Minden kényelmi funkciót kínál, amire egy modern babakocsinak szüksége van, ugyanakkor rendkívül kompakt és könnyű.

47 860 Ft

Úton 2 db. Szállítás: 5-7 nap.

Fillikid sport babakocsi Styler – olive 2023

Styler

Szereted a modern dizájnt, és szereted a praktikus, intelligens megoldásokat, amelyek megkönnyítik a mindennapjaidat? Szeretsz mobil lenni, szeretsz utazni, és szeretnél minden helyzetre felkészülni anélkül, hogy egy vagyont költenél? Akkor tökéletes kíséretet kínálunk Önnek és gyermekének az agilis Styler sportolóval. Akár a városban sétál, akár nyaral, akár a mindennapi életben: a Fill Styler minden helyzetben inspirációt nyújt. Minden kényelmi funkciót kínál, amire egy modern babakocsinak szüksége van, ugyanakkor rendkívül kompakt és könnyű. Kis összecsukható méretének köszönhetően minden autóban elfér, és otthon szinte nem foglal helyet, főleg összecsukva.

Vásárláskor örülni fog egy nagy kosárnak. Kihúzható kocsifogantyúval rendelkezik, amellyel könnyedén maga mögé húzhatja az összecsukott babakocsit, ha kis kedvence egyedül szeretne néhány métert sétálni. 360°-ban elforgatható kerekeinek köszönhetően minden felületet könnyedén kezel. A két pozícióban állítható lábtámasz és az egyénileg állítható háttámla a kicsi igényeihez igazodik. Ha gyermeke utazás közben szeretne szunyókálni, a háttámlát dönthető helyzetbe, a lábtartót pedig a felső helyzetbe állíthatja. Ez kényelmes fekvésfelületet biztosít az utódok számára. A kihúzható tető árnyékot és szükséges védelmet nyújt a nap és a szél ellen.
A párnázott 5 pontos övnek és a kivehető első fogantyúnak köszönhetően mindig biztonságban lehet az úton. A közbenső megállások során a könnyen használható rögzítőfék biztosítja a babakocsi megbízható megállítását. Amikor a sportbabakocsi nincs használatban, egy kézzel gyorsan és egyszerűen összecsukható.

Termék leírás:
– 6-tól kb. 36 hónapos korig használható (15 kg)
. Kompakt sport babakocsi
– Összecsukható mechanizmus egy kézzel
.Folyamatosan állítható háttámla
– Bővíthető napellenző
. Nagy bevásárlókosár
– Állítható lábtartó
. Felfüggesztéses forgó kerekek
– Levehető eco bőr fogantyúvédők
. Alacsony súly
– visszahúzható fogantyú

Méretek és súly:
Méretek összeszerelve (hossz x szélesség x magasság): 80 x 51,5 x 110 cm.
Méretek összecsukva (hossz x szélesség x magasság): 22 x 67 x 51,5 cm
Fogantyú magassága: 110 cm
Ülőfelület (szélesség): 32 cm
Háttámla (magasság): 44 cm
Első/hátsó kerekek mérete: 15/16,5 cm
A termék súlya: 6,7 kg
Terhelhetőség: 15 kg
Maximális kosárterhelés: 4,5 kg

EAN

9120110469564

Brand

FILLIKID