Barion Pixel

Kosár

Fillikid Tokio hátizsák pelenkákra – grey melange

A Tokio pelenkázótáskával egy stílusos és praktikus, gurulós stílusú pelenkázótáskát kapsz. A roll-top zárásnak köszönhetően a térfogat 20-ról 25 literre növelhető.

16 070 Ft

Úton 9 db. Szállítás: 5-7 nap.

Fillikid Tokio hátizsák pelenkákra – grey melange

Pelenkázó hátizsák Tokio

A Tokio pelenkázótáskával egy stílusos és praktikus, gurulós stílusú pelenkázótáskát kapsz. A roll-top zárásnak köszönhetően a térfogat 20-ról 25 literre növelhető.
A praktikus kattintós zárásnak köszönhetően a hátizsák másodpercek alatt kinyitható.
Ezenkívül a hátulján egy nagy kiegészítő rekesz található, ahol akár fontos babatárgyakat, például ruhákat vagy takarót, akár később egy notebookot, magazinokat vagy más lapos tárgyakat tárolhat! Az elülső két cipzáron keresztül egy praktikus rekeszbe juthatsz, amely egyik oldalán helyet kínál a mellékelt pelenkázóbetétnek, a másik oldalon pedig közvetlenül a hátizsák belsejébe juthatsz, ha lentebb kell a dolgok. Ezenkívül a hátoldalon egy kis kiegészítő rekesz biztonságos helyet kínál a pénztárca, a kulcsok vagy más fontos tárgyak tárolására, így megbízhatóan megvéd a tolvajoktól. Oldalain két praktikus palacktartó rekesz található 0,5 literes palackok számára. További érdekesség, hogy mindkettő hőszigetelő anyaggal van bélelve, ami azt jelenti, hogy a baba cumisüvege tovább maradhat meleg, vagy hogy anya vagy apa itala hűvösebb marad a későbbi használat során. Az ergonomikusan kialakított és puhán párnázott pántoknak köszönhetően a Tokio pelenkázótáska még hosszabb utazások alkalmával is kényelmesen hordható, és tökéletesen alkalmazkodik a vállakhoz.
Ezt a sokoldalú hátizsákot két mellékelt rögzítőcsipesz egészíti ki, így a hátizsák könnyedén rögzíthető a babakocsi vagy az autósülés fogantyújához. További biztonsági funkcióként ezek a klipszek éjszaka vagy szürkületkor visszaverik az autó fényszóróinak fényét.

– Hátizsák feltekerhető záródással
– Változtatható méret – 20 l-től 25 l-ig
– Kiegészítő laptoprekesz cipzárral
– Rögzítés fényvisszaverőkkel a babakocsin
– Pelenkázó alátét mellékelve
– Termikus palacktartó rekeszek
– Számos rekesz
– Ergonomikus, jól párnázott hordozóhevederek

Méretek teljesen zárt állapotban: (H)x(Sz)x(K): 35 x 18 x 50 cm
A pelenkázó alátét méretei: (H)x(Sz): 58 x 34 cm
Súly: 830 g
Térfogat: 22 l/25 l/27 l
Anyag: poliészter

EAN

9120110469670

Brand

FILLIKID