Barion Pixel

Kosár

KINDERKRAFT SELECT Nubi 2 sport babakocsi – Mistic Green

Egy mozdulat elég az összecsukáshoz… Ez a NUBI 2 – a Kinderkraft karcsú, elegáns sport babakocsija, amely azonnal elnyeri a szívedet. A NUBI 2 magától összecsukódik (egyetlen mozdulat!), súlya kevesebb, mint 8 kg, és nagyon jól manőverezhető és könnyen kezelhető.

219 

Úton 97 db. Szállítás: 5-7 nap. od: 3/19/2024

KINDERKRAFT SELECT Nubi 2 sport babakocsi – Mistic Green

Könnyű sportkocsi NUBI 2 Kinderkraft.

Egy mozdulat elég az összecsukáshoz… Ez a NUBI 2 – a Kinderkraft karcsú, elegáns sport babakocsija, amely azonnal elnyeri a szívedet. A NUBI 2 magától összecsukódik (egyetlen mozdulat!), súlya kevesebb, mint 8 kg, és nagyon jól manőverezhető és könnyen kezelhető. A váz akár 24 kg-ot is elbír, és ami a legjobb, hogy kompakt méreteinek köszönhetően az összecsukott NUBI 2-t bármilyen útra magaddal viheted.

Repülővel szokott repülni? Vonattal utazik? Csak egy mozdulat, és a NUBI 2 automatikusan összecsukódik. Gondoskodik Önről, Ön pedig a baba ölelésére koncentrálhat. Amikor pedig eljön az alvás ideje, csak hajtsa ki a babakocsit, döntse hátra a háttámlát, és adjon jóéjt puszit a gyermekének. A NUBI 2 egyesíti magában az eleganciát, a minőséget, az ergonómiát és a biztonságot – mindezt kevesebb mint 8 kg súly mellett!

Könnyű, kompakt és összecsukható
A NUBI 2 súlya kevesebb, mint 8 kg – ez kevesebb, mint egy átlagos 7 hónapos baba súlya! A babát egy kézzel is felemelheti, akárcsak ezt a babakocsit. A NUBI 2 könnyűsége és manőverezhetősége karcsú kialakítással párosul, amely lehetővé teszi, hogy átpréselje magát a szűk folyosókon. És a kompakt méretek összecsukott állapotban csak a kezdet: a vázba épített speciális rendszernek köszönhetően a NUBI 2 összecsukja magát! Egyetlen érintéssel a babakocsi elkezd összecsukódni, miközben Ön összebújhat a babájával, mielőtt elindulna.

Ergonómia és biztonság
Tágas, puha ülés várja a babát, a háttámla sima és egyszerű beállítása üléstől fekvő helyzetig (kétlépcsős lábtartó állítás) lehetővé teszi, hogy a babakocsit a babához igazítsa. A NUBI 2 állítható, megerősített, ötpontos biztonsági övekkel is rendelkezik, puha párnákkal. Nemcsak megkönnyítik a baba kényelmes becsatolását, hanem a biztonságát is garantálják. A teljes babakocsi terhelhetősége akár 24 kg is lehet!

Pántok ideális utazásokhoz
Családlátogatásra megy? Vagy nyaralni megy a kisbabájával? A NUBI 2 sport babakocsi minden utazásra alkalmas. Nemcsak UPF50+ vízálló baldachinnal rendelkezik, amely megvédi a babát a széltől, esőtől és naptól, hanem szellőzőpanel is található rajta. Ezt a szövetet a baldachin hátuljára kell csíptetni, és kész: a kicsi még meleg időben is élvezheti a friss levegőt. Még a rovarok sem fogják elrontani a nyaralást a NUBI 2-vel: a lábzsákban szúnyogháló található.

Stílus a legmagasabb szinten
A hab a tortán a babakocsi kialakítása. A NUBI 2-t a legnagyobb gondossággal és minden részletre odafigyelve tervezték. A gazdag színű anyag tökéletesen illeszkedik a fekete vázhoz, és akár négy színváltozat is elérhető. Elegáns, elegáns és kivételes: mert a baba a legmagasabb minőséget érdemli!

További információk:
– 24 kg terhelhetőségig
– A babakocsi magától összecsukható
– kivételesen könnyű súly
– összecsukott állapotban kompakt méretek
– dönthető – sima és csendes állítás
– UPF+ és szellőzőpaneles, vízhatlan tetővel
– 4 könnyű, megerősített PU-habból készült kerék
– az első kerekek 360°-ban forgathatók
– 360°-ban forgatható biztonsági korlát, amely mindkét oldalról levehető
– Állítható ötpontos megerősített biztonsági övek puha párnákkal
– Szúnyogháló a lábzsákban
– Tartalmaz egy pohártartót, amely a babakocsi jobb vagy bal oldalára rögzíthető

A baba maximális súlya 22 kg, a kosár súlya 3 kg.

Gyártás:
– Kerekek: könnyű, tartós PU hab
– Anyag: poliészter
– korlát és szülői fogantyú: öko-bőr

Méretek:
– Kerekek: elöl: 13 cm, hátul: 15,5 cm
– Összecsukva: 54,5 x 51 x 31,5 cm
– Összecsukva: 76 x 51 x 105,5 cm

Súly: 7,9 kg

 

Tömeg 950 kg
Méretek 5650 × 4600 × 2900 cm
Variant

V008010

EAN

5902533922079

Brand

KINDERKRAFT SELECT