Barion Pixel

Kosár

KUNERT babakocsi ROY 3 az 1-ben fekete vázzal + CARLO autósülés – RO-01 Black

Roy, egy új könnyű és mozgékony babakocsi modell, kompakt méretekkel. Kényelmes és puha hordozható ágya és kellemes tapintású bélése van, amely nagyobb kényelmet nyújt gyermekének.

141 570 Ft

KUNERT babakocsi ROY 3 az 1-ben fekete vázzal + CARLO autósülés – RO-01 Black

Könnyű, multifunkcionális és kompakt. Roy, egy új könnyű és mozgékony babakocsi modell, kompakt méretekkel. Kényelmes és puha hordozható ágya és kellemes tapintású bélése van, amely nagyobb kényelmet nyújt gyermekének.

Puha hordozható ágy
A Roy egy multifunkcionális, kompakt babakocsi, amely minden nap biztosítja gyermeke számára azt a kényelmet, amelyre szüksége van. A szülők nagyra értékelik ezt a modellt a kiváló funkcionalitás, a könnyű felépítés és a kis utasok számára nyújtott kivételes kényelem miatt.

Megbízható és többfunkciós
A kompakt és nagyon robusztus Roy babakocsi egy többfunkciós babakocsi, amely minden nap biztosítja gyermeke kényelmét. A hordtáska kibővíthető huzata további védelmet nyújt babája számára, a babakocsi alján található praktikus kosár pedig ideális a baba és az anyuka számára szükséges dolgok tárolására a séták során. A mózeskosár kihúzható huzata kukucskálóval extra védelmet nyújt babájának szeles időben, és lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa babáját alvás közben. A babakocsi alján található praktikus kosár ideális a baba és az anya minden szükséges holmijának tárolására a séták során.

A puha textil hordozható ágy (bababetét) közvetlenül a babakocsi lehajtott ülésére kerül

A babakocsi váza alumíniumból készült, ami rendkívül könnyűvé és könnyen hordozhatóvá teszi

Kompakt méretűre összehajtható, kompakt babakocsi. Könnyen magával viheti utazásaira. Szinte bárhol elfér, és pillanatok alatt összecsukható.

A defektbiztos gél kerekek csendesek és karbantartást nem igényelnek. A babakocsi kerekei állítható felfüggesztési rendszerrel vannak ellátva, így bármilyen felületet könnyedén kezelnek.

A mózeskosár matraca puha és magas szintű kényelmet biztosít gyermeke számára. Finom kötöttáruból készült. A hordozható ágy matraca meglehetősen puha, és magas szintű kényelmet biztosít gyermekének. A rugalmas poliuretán hab kényelmet biztosít, és tökéletesen párnázza gyermekét a napi séták és kirándulások során.

Mózeskosár:

Hossza: 104 cm
Szélesség: 59,5 cm
Magasság: 105 cm
Súly: 11,5 kg

Sportülés:

Hossza: 88 cm
Szélesség: 59,5 cm
Magasság: 99 cm
Súly: 10 kg

Carlo autósülés

.0-13 kg-ig használható
-3 pontos biztonsági övek puha béléssel és állítható
.mozgatható fogantyú
-lábzsák
.újszülött betét
-az autósülés a babakocsi szerkezetére rögzíthető – adapterek a csomag részét képezik

 

Brand

KUNERT

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari