Barion Pixel

Kosár

KUNERT kombinált babakocsi Romantic 3 az 1-ben fekete vázzal + KENT autósülés – ROM-11

RETRO design, extra rugózás és ringatás! Praktikus tartozékokkal felszerelt multifunkciós babakocsi! A Kunert babakocsik megfelelnek az európai szabványoknak és szigorú biztonsági teszteken esnek át.

180 180 Ft

KUNERT kombinált babakocsi Romantic 3 az 1-ben fekete vázzal + KENT autósülés – ROM-11

Romantic 3 az 1-ben

RETRO design, extra rugózás és ringatás! Praktikus tartozékokkal felszerelt multifunkciós babakocsi! A Kunert babakocsik megfelelnek az európai szabványoknak és szigorú biztonsági teszteken esnek át.

A Kunert márka középpontjában a GYERMEKEK állnak – biztonságuk és kényelmük. NAGY mózeskosarakkal, golfkocsikat és STABLE szerkezeteket gyártunk, amelyek biztosítják babája kényelmét. Ugyanakkor babakocsijaink megfelelnek az európai szabványoknak és szigorú biztonsági teszteken esnek át.

Váz

Konstrukciónk fő feladata, hogy gyermekét biztonságosan szállítsuk, és csökkentsük a járás közben érzett rázkódásokat. Születése óta a legkellemesebb érzéseket szeretnénk neki nyújtani. A kényelmes babakocsi nyugodtabb alvást és nagyobb mosolyt eredményez mind a szülő, mind a baba arcán.

Tartós acél váz

A szerkezet tartós acélból készült. Jól vezethető és stabil. Biztonságosan szállíthatja gyermekét, és a babakocsi hosszú évekig szolgálja Önt.

Rugós felfüggesztés

Az összes kerék rugós felfüggesztése biztosítja, hogy a gyermek ne érezzen túlzott ütéseket utazás közben. Még a legdurvább terep sem zavarja az alvását. Ez megkönnyíti a baba ringatását is, ha gyorsan szeretné megnyugtatni.

Stop & Drive rendszer – biztonságos és hatékony parkolás

A középső részben, a hátsó kerekek között erős fék található. Ha szükséges, biztonságosan leparkolhatja és leveheti a gyermeket a babakocsiból. Nem kell attól tartanod, hogy a babakocsi felgördül vagy elmegy, amikor kihúzod a babát.

Állítható fogantyú

A babakocsi állítható fogantyúval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a magasságodhoz igazíthatod. Ennek köszönhetően magas és alacsony emberek számára is kényelmes lovagolni. A fogantyú eco-bőrrel borított, ennek köszönhetően nem csúszik a kézben.

Nagy felfújható kerekek – biztonságos és kényelmes vezetés

Nagy felfújható kerekek (35 cm) – jól használhatók homokon, sáron, havon vagy a járdaszegélyhez való közlekedéshez. Nekik köszönhetően minden körülmények között és bármilyen terepen kényelmes sétát biztosíthat gyermekének a friss levegőn. Nem forgó kerekek.

Mózeskosár

A mózeskosár az a hely, ahol a baba élete első hónapjait tölti. Nyilvánvaló, hogy terjedelmesnek, kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie. A mi babakocsink pontosan ilyen.A mózeskosár nagy, oldalai puha anyaggal vannak bélelve. Ennek köszönhetően minden gyereknek lesz elég helye, hogy úgy feküdjön le, ahogy akar. Függetlenül az évszaktól és a viselt ruha mennyiségétől.

A mózeskosár állítható háttámlával rendelkezik. A babakocsi alján található gombbal állíthatja be, amelyhez könnyen hozzáférhet. Finoman emelheti fel a baba fejét. Ez különösen akkor lesz hasznos, ha a gyermek még nem ül, de szeretné látni anyát és a világot. Segít a regurgitációval küzdő gyermekeknek is.

Bármilyen időjáráshoz

A mózeskosár alkalmas nyári és téli használatra is. Nyáron kinyithatod a fülkében lévő szellőző ablakot (cipzárral zárva) – így biztosítod a gyermek friss levegőjét a melegebb napokon. A kunyhó tetővel rendelkezik, amely véd a napsugaraktól, de a széltől is. Télen felcsatolhatja a lábmelegítőket, amelyek minden készlet részét képezik.

Sportkocsi

Az állítható hát- és lábtámasznak köszönhetően gyermeke is jól érzi majd magát sportkocsinkban. Az övek, a lábtartó pánt, a levehető akadály és a babakocsi magas falai gondoskodnak a biztonságról.A sport rész ötpontos biztonsági övekkel, melyeket a gyermek magától nem tud kioldani, és levehető sorompóval van felszerelve. Ezek az elemek rögzítik a gyermeket a helyén, és megakadályozzák, hogy kiessen, így nem kell aggódnia a biztonságos utazás miatt.

A sport rész felszerelhető menetirányban vagy ellenkező irányban. A gyermek lehet veled szemben (akkor szabadon beszélhetsz vele és szemkontaktust tarthatsz vele), vagy szemből nézheti a környezetét (ha felnő és jobban érdeklődik a körülötte lévő világ iránt)

A sport rész háttámlája négy pozícióba állítható: fekvéstől – a legegészségesebb helyzet egy alvó gyermek számára – teljesen függőleges helyzetbe – amikor a baba önállóan tud ülni.

A lábtámasz beállításának köszönhetően meghosszabbíthatja az ülést – gyermeke sokkal kényelmesebben fog aludni, mint amikor a lábai ernyedten lógnak.Babakocsinkkal bármilyen időben elmehet sétálni. A fülkében található széles szellőzőpanel és előtető tavasszal vagy nyáron jól jön. A lábvédő és a tető tökéletes védelmet nyújt a szél és a fagy ellen.

Kent autósülés

• Az autósülés súlya 3,5 kg
– 0 és 13 kg közötti gyermekek számára
• Az ülésben használt fejlett oldalvédelmi rendszer nagymértékben elnyeli az esetleges ütközés erejét.
– A Kent autósülés két betéttel érkezik: a gyermekhez alkalmazkodó, a fejet a leeséstől és a veszélyes sérülésektől védő gyermekbetét, amely az ülés teljes ülését lefedi.
• Szabályozott 3 pontos biztonsági övek protektorokkal
– Állítható fogantyú, lábtartó és ernyő
• Az autósülést rögzítheti az autóban biztonsági övvel vagy Iso Fix talppal (nem tartozék)

Brand

KUNERT

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari