Barion Pixel

Kosár

KUNERT Lazzio mély babakocsi adapterrel Kent autósüléshez – LAZ-10

NAGYON nagy mózeskosarakat és sport részeket, valamint STABIL vázakat gyártunk, hogy biztosítsuk gyermeke kényelmét. Ugyanakkor babakocsijaink megfelelnek az európai szabványoknak, és szigorú biztonsági teszteknek vetjük alá őket.

145 470 Ft

KUNERT Lazzio mély babakocsi adapterrel Kent autósüléshez – LAZ-10

Szeretné, ha gyermeke egy kényelmes mély babakocsiban vagy sport babakocsiban pihenhetne és élvezhetné a kényelmes sétát? Válassza a Kunert márka lengyel babakocsiját. A Kunert márka a GYERMEKRE – annak biztonságára és kényelmére összpontosít.

NAGYON nagy mózeskosarakat és sport részeket, valamint STABIL vázakat gyártunk, hogy biztosítsuk gyermeke kényelmét. Ugyanakkor babakocsijaink megfelelnek az európai szabványoknak, és szigorú biztonsági teszteknek vetjük alá őket.

A készlet tartalma:

 • –  Adapter Kent autósüléshez
 • –  Hordozható pelenkázó a baba számára
  – Funkcionális hátizsák, cipzárral felhúzva. A hátizsákot a babakocsi vázára rögzítheti, vagy a vállára teheti.
  – Nagy kosár, amely nemcsak azt teszi lehetővé, hogy minden szükséges dolgot és játékot magával vigyen a sétához, hanem vásárláskor is hasznos lehet.
  – Esővédőhuzat
  – Szúnyogháló
  – Lábtakaró
 • – Termosz a cumisüveghez
 • – Pohártartó
  – Mobiltelefon-tartó

Váz
Vázunk fő célja, hogy biztonságosan szállítsa gyermekét, és csökkentse a séták során esetlegesen fellépő rázkódásokat. Azt szeretnénk, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát a születése pillanatától kezdve. A kényelmes babakocsi nyugodtabb alvást és több mosolyt jelent a szülő és a baba arcán egyaránt.

MÉLY BABAKOCSI – MÓZESKOSÁR
A mózeskosár az a hely, ahol a baba élete első hónapjait tölti. Magától értetődik, hogy tágasnak, kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie. Pontosan ilyen a mi babakocsink.

– Mózeskosarunk nagyméretű, és oldalai puha anyaggal vannak párnázva. Ez biztosítja, hogy minden gyermeknek elegendő hely álljon rendelkezésére, hogy kényelmesen feküdjön benne. Függetlenül az évszaktól és attól, hogy mennyi ruhát visel.

– A mózeskosár állítható háttámlával rendelkezik. Ezt a babakocsi alján található gomb segítségével állíthatja be, amelyhez könnyen hozzáférhet. A baba fejét finoman megemelheti. Ez különösen akkor hasznos, ha a baba még nem ül fel, de szeretné látni a mamát és a körülötte lévő világot. Segít olyan babák esetében is, akiknek reflux problémái vannak.

– A mózeskosár nyári és téli használatra egyaránt alkalmas. Nyáron kinyithatja a tetőn lévő szellőzőablakot (cipzárral zárható) – így a melegebb napokon friss levegőt biztosít gyermeke számára. A tető előtetővel rendelkezik, amely véd a napsugarak ellen, de a szél ellen is. Télen felteheti a lábtakarót, amelyet minden készlethez mellékelünk.

– A váz két oldalán található intelligens memóriagomboknak köszönhetően a mózeskosarat egy kézzel is le tudja venni.

Brand

KUNERT

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari