Peg Pérego golfkocsi PLIKO MINI – Classico Wasabi 2018

Peg Pérego golfkocsi PLIKO MINI – Classico Wasabi 2018 – Egy kézzel összecsukható ernyő alakúra – A gyermekek számára születésüktől fogva engedélyezett. Szín: fekete, zöld.

56 150 Ft

Elfogyott

Peg Pérego golfkocsi PLIKO MINI – Classico Wasabi 2018

A Pliko MINI a család legfiatalabb tagja. A Pliko Minivel a szabadtéri kalandoknak nincsenek határai.

A Pliko Mini ötlete a nagyobbik testvérével, a Plikóval született. A Pliko MINI most egy lépéssel tovább megy. Önökkel lehet, amikor az óvodába, bevásárolni mennek vagy autóval utaznak. Kompakt mérete, könnyű súlya és praktikussága végtelen szabadságot biztosít Önnek. Ha sárkányt eregetni támad kedvük, felhőket vagy pillangókat kergetni a hétvégén, a Pliko MINI Önökkel lehet.

Mindössze 5,7 kg a súlya, de rendelkezik az összes klasszikus Pliko funkcióval. A dönthető háttámla dőlésszöge a legalacsonyabb helyzetben több mint 150°, így a babakocsi már a baba első hónapjaitól kezdve jóváhagyott. És mivel ez egy Pliko, a praktikusság mintaképe is. Egy kézzel összecsukható anélkül, hogy túlságosan le kellene hajolnia. A babakocsi mindössze 50 cm széles, 101 cm magas és 84 cm mély, ami sokkal nagyobb szabadságot biztosít. A lift, a szupermarket szűk folyosói, a villamos vagy a busz többé nem jelentenek akadályt az Ön számára. Összecsukott, kompakt méretei (34 x 94 x 32 cm) olyan előnyökkel járnak, amelyeket különösen akkor fog értékelni, ha autóval utazik.

Tulajdonságok:

– Egy kézzel összecsukható ernyő alakúra
– A gyermekek számára születésüktől fogva engedélyezett
– Fogantyú az összecsukott babakocsi szállítására
– Bevásárlókosár
– Lábzsák (tartozékként megvásárolható)
– Elülső forgatható, zárható kerekek

Méretek:

összeszerelve – 50 x 101 x 84 cm (b x h x t)
összecsukva – 34 x 94 x 32 cm (b x h x t)

Súly: 5,7 kg

Kerékátmérő: 14,6 cm

Megvásárolható tartozékok:
– Gyermekbetét
– Borsa babakocsi táska
– Lábzsák
– Napernyő
– Esővédő
– Szúnyogháló

Brand

PEG-PÉREGO

EAN

8005475379042

Kosár