Barion Pixel

Kosár

Peg Pérego sport babakocsi Veloce TC + Pop Up Seat – Mon Amour

A Peg Perego Veloce TC babakocsi tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnek és gyakran mozognak a városban vagy bárhol máshol.

241 280 Ft

Elfogyott

Peg Pérego sport babakocsi Veloce TC + Pop Up Seat – Mon Amour

A Peg Perego Veloce TC babakocsi tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnek és gyakran mozognak a városban vagy bárhol máshol.

A modern dizájnnal jellemezhető Peg Perego Veloce Town Country babakocsi minden elemével készen áll arra, hogy ne csak a gyermek kényelmét garantálja, hanem mindenekelőtt a praktikum és a funkcionalitást anyunak és apának.
Az olasz Peg Perego márka exkluzív modellje. A Town Country rendszer lehetővé teszi, hogy a terepviszonyoktól függően kiválaszthassa a babakocsihoz legmegfelelőbb vezetési módot. A legjobb minőségű műanyagból készült nagy kerekek és golyóscsapágyak biztosítják a könnyű és rendkívül sima futást.

KEMÉNY lengéscsillapítású terepjáró babakocsi városban, városon kívül PUHA.
Ha a Peg Perego Veloce TC felfüggesztését SOFT állásba állítja, az egyenetlen felületeken is puha és sima lesz az utazás. KEMÉNY pozíció – megkönnyíti a babakocsi mozgatását a város utcáin és járdáin.

A sport felépítmény kétüléses
A nagy forgó sport felépítmény 22 kg-os gyerekek számára készült.

Biztonsági öv
Az ötpontos biztonsági övek puha vállpárnákkal rendelkeznek. Az övek magassága állítható, így minden gyermekhez egyénileg illeszthető.

Gumi kerekek
A gumikerekek ellenállnak a sérüléseknek. Ezenkívül a felfüggesztés sima és problémamentes mozgást tesz lehetővé bármilyen terepen.

Egy kézzel összecsukható.
A nagy egy rendszerrel rendelkezik a babakocsi könnyű összecsukásához, egy táncos a fogantyúján. Egyszerű és gyors összecsukható bármikor.

Peg Perego Veloce TC utazási rendszer
A Peg Perego Veloce babakocsihoz a Primo Viaggio Lounge és a Primo Viaggio SLK autósüléseket is rögzítheti.

Kerékátmérő: 20 cm – 28 cm
A kihajtott babakocsi méretei: 57 sz x 108,5 h x 96,5 m
Összecsukott babakocsi méretei: 57 Szé x 43 Ma x 80 M
Súly 11,7 kg

Súly: 12,3 kg
Terhelhetőség: 22 kg-ig

Brand

PEG-PÉREGO