Barion Pixel

Kosár

Peg Pérego Sport babakocsi Vivace + Pop Up Seat – Licorice 2022

Könnyű és ultrakompakt, sportos felépítménnyel, mindkét irányban felszerelhető.
A Vivace babakocsival stílusosan és nyugodtan mozoghat. A sport felépítmény születésétől kezdve mindkét irányban telepíthető.

221 720 Ft

Elfogyott

Peg Pérego Sport babakocsi Vivace + Pop Up Seat – Licorice 2022

Vivace & the City.
Milyen szórakoztató együtt sétálni és felfedezni a várost. Vivacia a tökéletes szövetségesed. Könnyű és kényelmes, teljesen Olaszországban készült. Könnyű, fürge manőverezés, stílusos mozgás. Sokoldalú és kompakt, mindössze 51 cm széles, a legkeskenyebb emeléseket is megbirkózik.

Vivace babakocsi
Könnyű és ultrakompakt, sportos felépítménnyel, mindkét irányban felszerelhető.
A Vivace babakocsival stílusosan és nyugodtan mozoghat. A sport felépítmény születésétől kezdve mindkét irányban telepíthető. Súlya mindössze 9,4 kg. 51 cm-es szélességével a legkeskenyebb liftbe is könnyedén befér. A legjobb minőségű kerekek agilis vezetést biztosítanak minden terepen.

Extra kényelem születéstől fogva
A rugalmas anyagból készült ülésszerkezet kivételes kényelmet garantál születésétől egészen a gyermek 22 kg-os súlyáig. A háttámla több pozícióba lehajtható.

Kiváló minőségű kerekek
Puha kerekek, látható rugós hátsó lengéscsillapítók és golyóscsapágyak biztosítják az agilis kezelhetőséget minden terepen. Felhasználóbarát fék.

Eco-bőr fogantyú központi összecsukható vezérléssel
A kormányzás mozgékonysága garantált, akár egy kézzel is. Az ökológiai bőrből készült kormány maximális kényelmet biztosít. Központosított összecsukható.

Összecsukva meg fog lepni
Kompaktan összecsukható, mindkét pozícióban rögzíthető üléssel. Szabadon álló és helytakarékos. Az ülés mindig kompaktan összecsukható, védi a kárpitot és tökéletes higiéniát biztosít.

Kényelmes és bővíthető lombkorona UPF 50+
A kényelmes és kihúzható baldachin védi a gyermek szunyókálását a naptól és a széltől.

Tágas, megerősített kosár
A nagy, könnyen hozzáférhető kosár megerősített merev alsó elemekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nehéz terhelést. A jól látható bevonat minden eddiginél biztonságosabbá teszi az esti sétákat.

Nagy, kényelmes ülés
A kényelmet és a funkcionalitást tágas ülés, 5 pontos biztonsági öv és ökológiai bőrből készült első fogantyú garantálja, amely könnyen nyitható és zárható.

Részletek:
Méret: 51 Szé x 105 Ma x 92 M (Vivation)
Összecsukott babakocsi mérete: 51 sz x 72 ma x 39 m (Vivation)
Súly: 9,4 kg (Vivation)

EAN

8005475424773

Brand

PEG-PÉREGO