Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

PETITE&MARS szilikon étkészlet TAKE&MATCH 4 db – Intense Ochre – Desert Sand 6m+

Az étkészlet a legújabb trendek által inspirált színekben kapható, és úgy vannak összeállítva, hogy minden szín tökéletesen passzoljon a többihez. Ezért szabadon kombinálhatja az összes szükséges elemet, hogy biztonságos ételt készítsen gyermeke számára, és így létrehozhatja saját egyedi kollekcióját.

10 720 Ft

PETITE&MARS szilikon étkészlet TAKE&MATCH 4 db – Intense Ochre – Desert Sand 6m+

TAKE&MATCH sorozat TAKE what you need and MATCH as you like. Válassza ki azokat a termékeket, amelyekre gyermekének szüksége van, és színezze őket ízlése szerint. Az étkészlet a legújabb trendek által inspirált színekben kapható, és úgy vannak összeállítva, hogy minden szín tökéletesen passzoljon a többihez. Ezért szabadon kombinálhatja az összes szükséges elemet, hogy biztonságos ételt készítsen gyermeke számára, és így létrehozhatja saját egyedi kollekcióját. Sorozatunknak köszönhetően a baba etetése nemcsak nagyon egyszerű, hanem esztétikus és kellemes is lesz.

TAKE&MATCH szilikon tál tapadókoronggal
Az okos és praktikus tál BPA-mentes élelmiszer-minőségű szilikonból készült. Ennek köszönhetően hidegen-melegen minden ételhez biztonságosan használható, az ételek a mikrohullámú sütőben melegíthetők, vagy hűtőszekrényben is gond nélkül tárolhatók. A tartós és puha szilikonnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a tál eltörik, kitörik vagy deformálódik – sokáig sértetlenül használhatod. Alkalmas 6 hónapos kortól kibővített étrendet ismerkedő gyerekeknek, illetve azoknak, akik már sikeresen tanulnak önállóan étkezni. A lekerekített forma, a csúszós belső és a megemelt él megkönnyíti a baba étkezését. Mind a gyermek, mind a szülők kényelmét szolgálja, a tál tapadókoronggal rendelkezik, amely az asztal vagy a szék felületéhez tapad. A tapadókorong működésének feltétele az asztallap tiszta felülete.

TAKE&MATCH szilikon lap tapadókoronggal
A praktikus tányér teljes egészében BPA-mentes élelmiszer-minőségű szilikonból készült. Ennek köszönhetően minden ételhez biztonságosan használható, hidegen és melegen is, az ételek pedig biztonságosan melegíthetők mikrohullámú sütőben, vagy hűtőszekrényben tárolhatók. A strapabíró és puha szilikonnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a lemez eltörik, kitörik vagy deformálódik – sokáig sértetlenül használhatod. Alkalmas 6 hónapos kortól, akik ismerkednek az elnyújtott étkezéssel, illetve azoknak, akik már sikeresen tanulnak önállóan étkezni. A lekerekített forma megkönnyíti a baba étkezését. Mind a gyermek, mind a szülők kényelmét szolgálja, a tányér tapadókoronggal rendelkezik, amely az asztal vagy a szék felületéhez tapad.

Szilikon evőeszközök TAKE&MATCH
A villából és egy kanálból álló készlet teljes egészében BPA-mentes élelmiszer-minőségű szilikonból készült. Ennek köszönhetően gyermeke hideg és meleg ételeket is ehet evőeszközökkel. A rugalmas szilikonnak köszönhetően az evőeszközök ideálisak egy kisgyermek érzékeny ínyéhez. Az evőeszköz 6 hónapos kortól alkalmas a változatos táplálkozással ismerkedő gyerekeknek, illetve azoknak, akik már sikeresen tanulnak önállóan étkezni. A lekerekített formák és a kis méretek megkönnyítik a baba megfogását és ezáltal szopását.

TAKE&MATCH szilikon fogazó
A levél alakú puha szilikon fogazó kizárólag BPA-mentes élelmiszer-minőségű szilikonból készült. A legjobb minőségű, tartós anyagok garantálják babája biztonságát játék és harapás közben. A rugalmas szilikon ideális az érzékeny fogínyekhez. Segít enyhíteni a fogzás közben fellépő fájdalmat, mert harapáskor gyengéden masszírozza az ínyt. A lapon található nagy sima területek ideális helyet biztosítanak a hűtőzselé felviteléhez. A fogvágót hűtőszekrényben is lehűthetjük, és a babának adjuk hidegen rágni. A fogazó formájának és méretének köszönhetően a gyermek számára könnyen megfogható, kiváló, biztonságos játékot biztosít, amely serkenti a fejlődését

Tál:
– térfogat: 350 ml
– méretek: 12 × 12 × 8 cm
– súlya: 138 g

Egy tányér:
– Űrtartalom: 400 ml
– méretek: 17 × 17 × 3,5 cm
– súlya: 184 g

Evőeszköz:
– 6 hónapos kortól (6 m+) gyermekek számára alkalmas
– méretei 14 × 3,5 cm
– súlya: kanál 22 g, villa 22 g

Rágóka:
– méretei 7 × 7 cm
– súlya: 20 g

Brand

PETITE&MARS

PETITEMARS