Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

PETITE&MARS Szilikon fürdőjátékok AMIGOS 4 db 6m+

Az AMIGOS játékkészlet 4 állatfigurát tartalmaz: bagoly, nyulat, macska és panda. Kisded elválaszthatatlan barátai lesznek. Akár otthon lesz a fürdőkádban, akár a medencében, vagy a tenger vagy a tó partján nyaralni.

4 180 Ft

Úton 3441 db. Szállítás: 5-7 nap.

PETITE&MARS Szilikon fürdőjátékok AMIGOS 4 db 6m+

A legjobb barátok a vízben való játékhoz!
Az AMIGOS játékkészlet 4 állatfigurát tartalmaz: bagoly, nyulat, macska és panda. Kisded elválaszthatatlan barátai lesznek. Akár otthon lesz a fürdőkádban, akár a medencében, vagy a tenger vagy a tó partján nyaralni. Kicsiek, kompaktak, bárhová magaddal viheted őket. Víz alá merítve a lyukakon keresztül víz jut beléjük, és kezdődhet az igazi móka. A fürdetés mellett hatékony szorítógyakorlatot is nyújt a kis kezek számára. A játékok felkeltik gyermeke érdeklődését, összpontosítják figyelmét és megtanítják a kreatív gondolkodásra. Két részre oszthatók (felső és alsó), aminek köszönhetően könnyen moshatók és száríthatók.
A puha szilikon játékok kizárólag élelmiszer-minőségű, BPA-mentes szilikonból készülnek. A legjobb minőségű, strapabíró anyagok, a részletekre való odafigyelés és az állatok megfelelő mérete lehetővé teszi, hogy gyermeke könnyen tudjon fogni, és kiváló, biztonságos, fejlődését serkentő játéka legyen.

Tulajdonságok:
– puha, könnyű és rugalmas
– 100%-ban biztonságos élelmiszer-minőségű szilikonból, BPA nélkül
– lyukakkal rendelkeznek a víz öntéséhez
– Ergonómikus kialakítás, a legkisebbeket szem előtt tartva kialakítva: a kis méretek megkönnyítik a fogást és a játékot
– biztonságos forma
– fejleszti a gyermek motorikus képességeit
– Könnyen tisztítható, mert könnyen szétszedhetők és száríthatók
– 4 játék a csomag része
– 6 hónapos kortól (6 m+) gyermekek számára alkalmas
– 1 db játék mérete: 8 x 5 cm
– a teljes csomag mérete (4 játék): 22 x 9,5 x 5,5 cm
– játék súlya: 46 g

 

Tömeg 030 kg
Méretek 2000 × 900 × 900 cm
EAN

8596202003694

Brand

PETITE&MARS

PETITEMARS