Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Philips AVENT Baby intelligens videomonitor SCD923/26

Tartsa szemmel babáját biztonságosan és bárhonnan a Philips Avent Connected bébiőrrel. A Secure Connect rendszerünk az egész otthonban tartja a kapcsolatot kicsivel. És a Baby Monitor + alkalmazással bárhonnan bejelentkezhet.

114 380 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Philips AVENT Baby intelligens videomonitor SCD923/26

Biztonság és nyugalom bárhol

Figyelje gyermekét otthon és útközben

Tartsa szemmel babáját biztonságosan és bárhonnan a Philips Avent Connected bébiőrrel. A Secure Connect rendszerünk az egész otthonban tartja a kapcsolatot kicsivel. És a Baby Monitor + alkalmazással
bárhonnan bejelentkezhet.

Csatlakozzon bárhonnan

Úgy tervezték, hogy mindig kapcsolatban maradjon a babával. Full HD kamera éjjellátóval és digitális zoommal.

Biztonság éjjel-nappal

Látni fogsz minden kuncogást és hallasz minden kuncogást. Hatótávolság a szabadban akár 400 méter, otthon pedig 50 méter, a korlátlan hatótávhoz internetkapcsolat szükséges. Akár 12 órányi vezeték nélküli figyelés a szülői egységgel.

Ez támogatja a családját

Soha nem túl meleg vagy hideg, mindig pont megfelelő. Békés alvás megnyugtató éjszakai fényben. Minden napra és minden éjszakára készen áll.

Kövesse nyomon az utazást

Beszélj és hallgass egyszerre a kicsire. Megnyugtató és megnyugtató hangok.

Secure Connect rendszer

Saját fejlesztésű Secure Connect rendszerünk több, titkosított kapcsolatot használ a babaegységtől a szülői egységhez és az alkalmazáshoz. A megnyugtatóan erős és privát kapcsolatért.

Baby Monitor + alkalmazásA Baby Monitor Philips Avent + alkalmazással láthatja és hallhatja kicsinyét otthon és kint. Wi-Fi vagy mobilinternet használatával bárhonnan figyelheti és megnyugtathatja őt.

Gyerekegység Full HD felbontással

A babaegység egy full HD kamerát használ éjjellátóval és digitális zoommal, így éjjel-nappal tiszta képet ad a kicsi szobájáról.

Távolsági megfigyelés

Maradjon kapcsolatban a szülői egységgel, akár 400 méteres hatótávolságot biztosítva otthonában. A mobilinternetet vagy Wi-Fi-t használó Baby Monitor + alkalmazás pedig bárhol korlátlan lefedettséget biztosít.

Akár 12 óra vezeték nélküli használat

Az újratölthető szülői egység akár 12 órányi akkumulátor-élettartamot és színes, 4,3 hüvelykes kijelzőt kínál. Így könnyedén nézheti egész nap egészen estig, mielőtt újra csatlakoztatná.

Beépített szobahőmérő

A beépített szobahőmérő figyelmezteti Önt, ha a hőmérséklet magas vagy alacsony, így gondoskodik a kicsi kényelméről. A megfelelő szintű kényelem a tökéletes pihenéshez.

Nyugtató környezeti éjszakai fény

Adjon megnyugtató fényt kicsi szobájának a gyermekegységbe integrált éjszakai lámpának köszönhetően.
Kapcsolja be és ki, vagy állítsa be a szülői egység és a Baby Monitor + alkalmazás sugárzását

Igazi beszéd

Nincs több rádió! Csak a mi babamonitorunk használ valódi kétirányú beszédet, így egy gombnyomással Ön és babája megszakítás nélkül hallhatja egymás énekét, nyugtatását vagy nevetését.

Nyugtató hangok

Válasszon 15 megnyugtató dallam közül, a kerti madárdaltól az éjszakai természeten át az altatódalokig, köztük a Rock-a-bye Baby. Vagy vegye fel sajátját, és igény szerint játssza le. Végül is mi lehet jobb egy szülő hangjánál?

Könnyen kezelhető

Kezdje el a monitorozást közvetlenül a dobozból az előre csatlakoztatott szülői és babaegységgel. Egyszerűen állítsa be a Wi-Fi-t, és párosítsa a babaegységet a Monitor + alkalmazással, amikor az a legkényelmesebb az Ön számára.

* Hatótávolsága akár 400 méter kültéren és 50 méter beltéren
* Öko módban teljesen feltöltött állapotban

Használja ki a 60 napos pénz-visszafizetési garanciát

További információkat itt talál: www.philips.sk/mbg-avent

Tömeg 093 kg
Méretek 2250 × 810 × 2500 cm

Brand

PHILIPS AVENT