Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Philips AVENT manuális mellszívó indítókészlet

Az anyatejet közvetlenül az AVENT tartályba pumpálják, amelyből a cumi csatlakoztatása után etetheti a babát. Vagy választhatja a VIA csészébe szívási opciót.

26 980 Ft

Úton 41 db. Szállítás: 5-7 nap.

Philips AVENT manuális mellszívó indítókészlet

Kézi mellszívó – indítókészlet

– nem tartalmaz biszfenolt (0% BPA)
, könnyű kezelhetőség
– közvetlenül a tartályba vagy csészébe pumpált tej
, extra puha újszülött cumi Natural
– Anyaga: PP (polipropilén)

Az anyatejet közvetlenül az AVENT tartályba pumpálják, amelyből a cumi csatlakoztatása után etetheti a babát. Vagy választhatja a VIA csészébe szívási opciót.

A kezdőkészlet tartalma:

, kézi elszívó nyakvédővel
– 1x üveg 125 ml-es Natural
, 1x 260 ml-es természetes palack
– 3 db 180 ml-es VIA pohár fedővel való tároláshoz
, 1x VIA adapter
– 1x eldobható mellpárna
, 1x zárókupak
– 1x szigetelő tok

Az AVENT kézi mellszívó segítségével könnyedén pumpálhatja a tejet a mellből közvetlenül az AVENT tartályokba vagy VIA csészékbe a hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tároláshoz. Így bárki megteheti anyatejjel a babáját távollétében. Az AVENT kézi mellszívó általában népszerű az anyák és az egészségügyi dolgozók körében szerte a világon, akik beleszerettek a forradalmi formatervezésbe. Az AVENT kézi mellszívóval történő tejlefejtés kíméletesebb, csendesebb és hatékonyabb, mint a többi általánosan kapható mellszívó.

A mellszívó gyorsan, finoman és csendesen működik, áram és akkumulátor nélkül.

A közelmúltban végzett klinikai tesztek során az elektromos mellszívókat az anyák közvetlenül hasonlították össze a szülészeti kórházakban az AVENT mellszívóval. Összehasonlították a használat utáni tehermentesítés, a negatív nyomás nagysága és a szívás közbeni általános kényelem szerint. A kísérlet végén, amikor az anyák választhattak az elektromos mellszívó és a mellszívó között, az anyák 64%-a választotta az AVENT mellszívót.

A siker titka a vákuum és a mellbimbók stimulálásának hatékony kombinációjában rejlik a gyorsabb tejáramlás érdekében, amelyek együttesen a szoptatáshoz hasonló érzéseket keltenek pumpálás közben.

A Natural Movement Technology-t a babák egyedülálló képessége ihlette, hogy szopja és masszírozza a mellbimbót, a Natural Movement Technology pedig természetesen serkenti a tejáramlást.

– Klinikailag bizonyított hatékonyság
, Az egy darabból álló masszírozópárna az Ön formájához formálódik, így egy méret valóban mindenkinek megfelel
– A mellmasszázs biztosítja az anyatej fájdalommentes és természetes pumpálását.

a mellbimbóméretek 99,98%-ára illeszkedik
A 2019-ben végzett klinikai vizsgálatok alapján, az előző termékmodell eredményeihez képest. További információ a www.philips.com/avent oldalon található

A szilikon membrán 100%-ban garantálja a szükséges szívónyomást. A vákuum erősségét és a szívási gyakoriságot a szívókar megnyomásával saját maga szabályozhatja.

Következtetés – több lefejt tejet természetesebb módon, mint más szivattyúkkal. Mivel a szívás gyengéd és fájdalommentes, az AVENT mellszívó segít leküzdeni még az olyan gyakori problémákat is, mint a duzzadt mell vagy a repedezett mellbimbók.

Tömeg 074 kg
Méretek 1800 × 2220 × 2020 cm

Brand

PHILIPS AVENT