Barion Pixel

Kosár

Reer Ajtó fogantyú védelem HandleGuard 4 db

Univerzális kilincshuzat az átfogó védelem érdekében.Amikor a gyerekek elkezdenek mozgolódni és hancúrozni, a fejmagasságban lévő ajtókilincsek veszélyt jelentenek.

6 500 Ft

Úton 4 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Ajtó fogantyú védelem HandleGuard 4 db

HandleGuard ajtókilincs védelem

Univerzális ajtókilincs burkolat az átfogó védelem érdekében.
Abban a pillanatban, amikor a gyerekek mozgékonyakká válnak és hancúroznak, veszélyt jelentenek a fejmagasságban lévő ajtókilincsek. Ha a gyermek megüti a fogantyút, az fájdalmas és veszélyes lehet számára. Az ajtókilincs-védő megakadályozza gyermeke sérülését, és megakadályozza az ajtó mögötti falak vagy bútorok károsodását, ha az ajtót erőltetetten nyitják ki.

Maximális védelem a teljes fedésnek köszönhetően
Az ajtókilincs védő kiváló minőségű szilikonból készült. Az okos kialakítás nagyobb ütéselnyelést biztosít, mint a vékony habszivacs markolatburkolatok. Más fogantyúburkolatokkal ellentétben, amelyek csak a fogantyú elülső részét rögzítik, a HandleGuard a teljes fogantyút lefedi, és így védelmet nyújt az évszak ellen.

Teljes körű védelem gyerekeknek, felnőtteknek és falaknak/bútoroknak
A kilincsburkolat elnyeli az ajtókilincsek ütéseit. Nemcsak a gyerekeket védi meg a fejsérülésektől, hanem a felnőttek testét vagy karját érő sérüléseket is. Ezenkívül biztosítja, hogy a falak, bútorok és egyéb tárgyak ne sérüljenek meg az ajtó véletlen becsapódása miatt, és ne okozzanak csúnya nyomokat.

Egyszerű rögzítés és megbízható tartás
Az összeszereléshez nincs szükség rögzítőanyagra. A védő belsejében található nagy nyílás lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést. A csúszásmentes szilikon anyag szilárd fogást és kellemes érzést biztosít az ajtó nyitásakor és zárásakor is.

Univerzális használat a méreteknek köszönhetően
A szilikon védő nagy méreteinek köszönhetően (13 cm hosszú, kb. 2 cm átmérőjű) szinte minden ajtópánton használható. A rugalmas anyag alkalmazkodik az ajtókilincsek formájához. Ez lehetővé teszi a használatát még ívelt fogantyúkon is.

Vízlepergető anyagának köszönhetően könnyen tisztítható
Az ajtókilincsek a mindennapi életben különösen gyakran használt dolgok közé tartoznak. Ezért a fogantyúk védelmét rendszeresen fertőtleníteni kell. A szilikon védelem gyorsan és egyszerűen tisztítható meleg vízzel és enyhe mosó- vagy fertőtlenítőszerrel.

Részletek:
– véd a fejsérüléstől
. megakadályozza a falak és a bútorok sérülését
– univerzális használat minden általános belső ajtókilincshez
. anyaga: szilikon
– BPA nélkül
. 13 cm hosszú, kb. 2 cm átmérőjű

Brand

REER