Barion Pixel

Kosár

Reer állvány cumisüvegek szárítására

A szárítórács segítségével a palackok és cumi száríthatók, és tisztítás után különösen higiénikus módon tárolhatók.

4 200 Ft

Elfogyott

Reer állvány cumisüvegek szárítására

Állvány cumisüvegekhez
– cumisüvegek és kiegészítők higiénikus szárítása
– Rengeteg hely a 9 praktikus szárítási pozíciónak köszönhetően
– minden márkájú és méretű cumisüveghez illeszkedik
– összecsukható és nagyon kompaktan tárolható, így ideális utazáshoz
– szín: szürke
– méretei: 23 x 21 cm
– anyaga: műanyag, BPA és ftalátok nélkül

Higiénikusan tiszta palackokhoz stb.
A higiénia különösen fontos az újszülöttek számára. A gyerekeknek még nincs elegendő antitestük ahhoz, hogy megfelelően védekezzenek a kórokozók ellen. Emiatt a nem megfelelően tisztított cumisüvegek vagy cumik gyorsan fertőzést, fájdalmas kólikát és gyomor- vagy bélproblémákat okozhatnak. A babakellékek alapos tisztítása elengedhetetlen.
A szárítórács segítségével a palackok és cumi száríthatók, és tisztítás után különösen higiénikus módon tárolhatók.

Higiénikus szárítás, különösen a baba igényeinek megfelelően
A cumisüvegekhez való speciális szárítóállvánnyal a fáradságos szárítás a múlté. A babacuccokat tisztítás után azonnal a rácson hagyhatjuk, és ott tárolhatjuk további felhasználás vagy fertőtlenítés céljából a sterilizátorban. Különösen higiénikus: a gyerekek ruháit külön szárítják, többek között az edényeket és az üvegedényeket, és szigorúan kerülni kell a mosogató leeresztő lapjával való érintkezést is, ahol a baktériumok dolgozhatnak.

Rengeteg hely 9 szárítási pozícióval
Az állvány 9 különböző szárítási pozícióval van felszerelve. Ez lehetővé teszi több palack egyidejű szárítását. A nyitott kialakítás nemcsak az összes márkájú és méretű cumisüveg használatát teszi lehetővé, hanem még teljesen feltöltött állapotban is garantálja a jó levegőkeringést – a palackok gyors száradása érdekében.

Rugalmas használat, kiegészítőnek is megfelelő
Az alapos tisztítás azt jelenti, hogy nem csak az üvegekkel kell foglalkozni, hanem a babákkal, fedőkkel, cumikkal és foggyűrűkkel is. Ennek köszönhetően a palacktartónak további karjai vannak az oldalán. Ezek segítségével cumit vagy gyűrűs cumit lehet akasztani. Alkalmasak még az anyatej pumpálására szolgáló tartozékok vagy csövek szárítására is.

Praktikus összecsukható kialakítás
Ha nincs szüksége az állványra, összecsukható kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen laposra hajtsa, és akár lapos fiókokban is tárolja. Kis méretei azt jelentik, hogy poggyászban is elhelyezhető, így nyaralás közben is használható.

Kiváló minőségű anyag a hosszú és biztonságos használathoz
A palackok hosszú távú higiénikus szárítása érdekében az állvány rendszeres tisztítása szükséges. Az egyszerű tisztítás érdekében, amely továbbra is garantálja a baktériummentes használatot, az állvány mosogatógépben mosható műanyagból készült. A kiváló minőségű anyag nem tartalmaz olyan veszélyes és káros anyagokat, mint a BPA és a ftalátok, így 100%-ban biztonságos a gyermekek tárgyakkal való érintkezése.

Brand

REER