Barion Pixel

Kosár

Reer Basic tűzhelysorompó

Az alapvető tűzhelyvédelemmel megóvja gyermekét a súlyos égési sérülésektől és leforrázásoktól, így gondoskodik a gondtalan főzési élményről.

21 820 Ft

Úton 4 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Basic tűzhelysorompó

– egy magas akadály megakadályozza, hogy az edények leesjenek és hozzáérjenek a főzőlaphoz

. minimálisra csökkenti a forró folyadékok okozta kiterjedt égési sérülések kockázatát
– egyszerű össze- és szétszerelés a zseniális dugaszolható rendszernek köszönhetően – egyszerű tisztítás lehetséges
. beépítés fúrás és csavarozás nélkül speciálisan kifejlesztett ragasztószalaggal, maradék nélkül eltávolítható
– Alkalmas minden munkalaphoz és elektromos és indukciós tűzhelyhez, folyamatos szélességállítás
. a diszkrét kialakítás harmonikusan illeszkedik minden konyhába
– hosszabbítható hossz: 55 – 61 cm
. magasság: 12 cm
– anyaga: fém, műanyag
. szín: fehér/fekete

Vigyázz forró!
Az égési sérülések és forrázások a kisgyermekeket érintő leggyakoribb balesetek közé tartoznak. A balesetek 80%-a a tűzhely körül történik. Csak egy rövid pillanatba telik, amíg gyermeke lehúz egy forró étellel teli edényt a tűzhelyről – életveszélyes sérülés veszélye áll fenn.
Az alapvető tűzhelyvédelemmel megóvja gyermekét a súlyos égési sérülésektől és leforrázásoktól, így gondoskodik a gondtalan főzési élményről.

Mindenekelőtt biztonságosan
az extra magas és hosszú felépítésnek és hőszigetelő anyagnak köszönhetően.
12 cm-es magasságával a tűzhely alapvető védőkorlátja extra magas, és megakadályozza, hogy gyermeke átnyúljon a rácson. A teljesen zárt konstrukciónak köszönhetően még a sorompón sem fog átjutni. A 22 cm hosszú oldalrészek további védelmet nyújtanak. Lehetetlenné teszik az edények és serpenyők oldalról történő kihúzását.

Praktikus használat, univerzálisan alkalmazható
A tűzhelyvédelem elektromos és indukciós tűzhelyeken is használható. Az 55-61 cm tartományban állítható szélességének köszönhetően a tűzhely védőgátja zökkenőmentesen alkalmazkodik az Ön főzőfelületének méretéhez. A tűzhelyburkolat rögzítőlécei speciális ragasztószalaggal közvetlenül a konyhai munkalapra vannak rögzítve, így bármilyen munkalapra kényelmesen rögzíthető, függetlenül a felület anyagától és a munkalap vastagságától.

Egyszerű összeszerelés és tisztítás praktikus dugaszolható rendszer, fúrás és csavarozás nélkül
A jól átgondolt dugaszolható rendszer lehetővé teszi a sorompó egyszerű össze- és szétszerelését néhány egyszerű lépésben. A speciálisan kifejlesztett ragasztószalag biztosítja a kályhafedél biztonságos rögzítését szerszám nélkül. Ha már nincs szükség védelemre, a ragasztószalag maradék nélkül eltávolítható. Felnőttként gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a védőkorlátot a tartósínekről, és megtisztíthatja a tűzhelyet. A fémből és hőálló műanyagból készült dugaszolható rendszer egyes részei meleg vízzel és enyhe tisztítószerrel tisztíthatók.

Brand

REER