Reer ColourTemp klinikai digitális lázmérő nagy kijelzővel

Reer ColourTemp klinikai digitális lázmérő nagy kijelzővel – A lázmérő extra nagy, megvilágított LCD kijelzővel van felszerelve. A klinikai lázmérő bekapcsolásakor a legutóbb mért hőmérséklet automatikusan megjelenik 2 másodpercig.

7 845 Ft

Úton 60 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer ColourTemp klinikai digitális lázmérő nagy kijelzővel

Tartsa kordában a testhőmérsékletet
Az megemelkedett testhőmérséklet nem betegség, hanem a szervezet fertőzésre adott védekező válasza. A hőmérséklet emelkedése azt jelenti, hogy a szervezet védekezik a különböző kórokozók ellen. A magas láz azonban súlyosan károsíthatja a fontos testi funkciókat, és nagy megterhelést jelent, különösen a kisgyermekek érzékeny szervezetének.

A ColourTemp klinikai lázmérővel gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti kisgyermeke testhőmérsékletét.
Gyors figyelmeztetés láz esetén az akusztikus és vizuális riasztásnak köszönhetően. Amint a lázmérő megemelkedett hőmérsékletet észlel a babánál (37,6°C-tól), a lázmérő kijelzője pirosra vált. Ezen kívül a lázra figyelmeztető hangjelzés is figyelmeztetni fogja Önt.

Különösen kíméletes lázmérés a rugalmas mérőhegynek köszönhetően
A gyermekek gyakran nyugtalanok a lázmérés során, ami megnehezíti a pontos leolvasást. A láz meghatározásának legmegbízhatóbb módszere azonban a végbélben történő mérés. Ezért van az, hogy a ColourTemp mérési ideje rendkívül rövid, mindössze 10 másodperc.
A rugalmas mérőhegynek köszönhetően könnyen mérhető a hőmérséklet a gyermek veszélyeztetése nélkül, csökkentve a sérülésveszélyt.

Jól informált – az utolsó mért érték megőrzése a memóriakijelzőn
A lázmérő extra nagy, megvilágított LCD kijelzővel van felszerelve. A klinikai lázmérő bekapcsolásakor a legutóbb mért hőmérséklet automatikusan megjelenik 2 másodpercig. Így áttekintést kaphat gyermeke lázának előzményeiről.

Anyag: műanyag
Szín: fehér, zöld (info: info@babycarseats.hu)
A csomag tartalma: 1 lázmérő
Csomag mérete: 5 cm x 2 cm x 2 cm (Sz x D x H)

vízálló, BPA mentes

Brand

Reer

EAN

4013283980309

Kosár