Kosár

Reer Cumisüveg melegítő FoodBall

Reer Cumisüveg melegítő FoodBall – minden szokásos bébiételes edényhez, standard és széles szájú palackhoz (max. ø 70 mm) – kíméletes és tökéletes melegítés vízfürdőben – praktikus melegítő és evő tál

7 982 Ft

Elfogyott

Reer Cumisüveg melegítő FoodBall

A tej és a csecsemőtápszer percek alatt felhasználásra kész a vízfürdőben történő kíméletes felmelegítéssel és a fokozatmentesen szabályozható termosztáttal ellátott, könnyen kezelhető készüléknek köszönhetően. Minden szokásos cumisüveghez és edényhez 70 mm átmérőig. Beleértve a mérőskálával ellátott tálat is.

Gyors, kíméletes és egyenletes melegítéshez
Amikor a kisgyermekek éhesek, gyakran sietni kell. A vitaminok és a fehérjék azonban különösen érzékenyek a hőre, és elpusztulhatnak, ha a fagyasztott tejet túl gyorsan és túlságosan forróra melegítik fel. Az étrend fontos összetevői eltűnhetnek. Ezért az anyatej és kisgyermek tápszer elkészítésekor különös figyelmet kell fordítani a melegítésre. A FoodBall melegítővel nem csak gyorsan és egyszerűen melegítheti az ételt, hanem biztosíthatja, hogy egyenletesen és kíméletesen melegedjen fel.

Könnyű kezelés a zökkenőmentes hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően
A bébiétel-melegítő különösen felhasználóbarát a skálának köszönhetően, amely javaslatot tesz a bébiételek elkészítéséhez optimálisan kiválasztott hőmérsékletre. A szabályozható hőmérséklet-szabályozás a beállításokat változtathatóvá teszi. A bébiételeket bizonyos ideig melegen is lehet tartani.

Rugalmas bébiétel melegítés az összes szokványos cumisüveghez és bébiétel tárolóedényhez
A FoodBallban minden szokásos cumisüveg és edény melegíthető 70 mm átmérőig. Ezenkívül van egy tála, amely mérőpohárként is használható, és ezután a kisgyermek etetésére is használható. A fedő a csomag része.

Még biztonságosabb a fűtőlemez fedelének és a fényjelzőnek köszönhetően
A fűtőlap fedele megakadályozza, hogy a cumisüvegek és poharak túlmelegedjenek az érintkezési felületen, és egyenletesebb hőeloszlást biztosít. A bébiétel-melegítő melegítő üzemmódban való működésének jelzésére egy fényjelző világít.

Részletek:
– minden szokásos bébiételes edényhez, standard és széles szájú palackhoz (max. ø 70 mm)
– kíméletes és tökéletes melegítés vízfürdőben
– praktikus melegítő és evő tál
– hőmérséklet karbantartási funkció
– optikai jelzőfény
– fokozatmentes termosztátvezérlés
– fedett főzőlap
– modern design kerek formában

Anyag: műanyag
Szín: fehér/antracit

A csomag tartalma:
1x melegítő, 1x tál, 1x fedél

Csomag mérete:
16,5 cm x 15,7 cm x 12,9 cm (szélesség x magasság x mélység)

Megjegyzések:
Kérjük, kövesse a mellékelt használati és biztonsági utasításokat!

EAN

4013283330302

Brand

Reer