Reer Digitális klinikai hőmérő ExpressTemp Pro rugalmas mérőheggyel

Reer Digitális klinikai hőmérő ExpressTemp Pro rugalmas mérőheggyel – nagyméretű és megvilágított kijelző – ideális éjszakai használatra

4 479 Ft

Úton 112 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Digitális klinikai hőmérő ExpressTemp Pro rugalmas mérőheggyel

Mindig ellenőrizze testhőmérsékletet
A láz nem betegség, hanem a szervezet védekező reakciója a fertőzésekkel szemben. Az emelkedett hőmérséklet azt jelenti, hogy a szervezet védekezik a különböző kórokozók ellen. A magas láz azonban komolyan megzavarhatja a fontos testi funkciókat, és különösen megterhelő a kisgyermekek érzékeny szervezete számára. Az ExpressTemp Pro digitális klinikai hőmérővel gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti gyermeke hőmérsékletét.

Különösen kíméletes lázmérés
a rugalmas mérőhegynek köszönhetően
A gyermekek gyakran nyugtalanul viselkednek a lázmérés során, ami lehetetlenné teszi a pontos mérést. Mindazonáltal a rektális mérés a legmegbízhatóbb módja a láz diagnosztizálásának. Ezért az ExpressTemp Pro mérési ideje rendkívül rövid, mindössze 10 másodperc. A rugalmas mérőhegynek köszönhetően a láz rektális mérése nyugtalan gyermeknél is lehetséges, csökkentve a kisgyermekek sérülésének kockázatát.

Ideális éjszakai mérésre
háttérvilágítású kijelzővel
A láz folyamatos nyomon követése érdekében az éjszakai mérések nem kerülhetők el. Az elegendő alvás különösen fontos a gyors felépüléshez. Lehetőség szerint ne ébressze fel gyermekét éjszaka. A háttérvilágítással ellátott kijelzőnek köszönhetően a hőmérséklet ellenőrzése még éjszaka is egyszerű és problémamentes. A hőmérséklet leolvasásához nem kell felkapcsolnia egy másik lámpát a babaszobában.

Különösen gyengéd a bőrhöz
az aranyozott mérőhegynek köszönhetően
Az ExpressTemp Pro aranyozott mérőheggyel van ellátva. Az antiallergén aranyhegynek köszönhetően a hőmérő nemcsak az allergiások számára ideális, hanem különösen kíméletes az érzékeny bababőrhöz is.

Pontos információ
Az utolsó mért érték megjelenítése a memóriában
A hőmérő extra nagyméretű, háttérvilágítással ellátott LCD kijelzővel rendelkezik. A klinikai hőmérő bekapcsolásakor automatikusan megjelenik a legutóbb mért hőmérséklet. Így könnyen ellenőrizheti gyermeke lázát.

Higiénikus tárolás
a zárt védőtoknak köszönhetően
Használat után a vízálló hőmérő gyorsan és egyszerűen tisztítható meleg folyóvíz alatt. A különösen higiénikus használat érdekében az ExpressTemp Pro hőmérőt a mellékelt védőtokban kell tárolni. Higiéniai okokból azonban ajánlott, hogy minden családtagnak legyen saját lázmérője.

Részletek:
– rövid mérési idő: kb. 10 másodperc
– rugalmas mérőheggyel
– nagyméretű és megvilágított kijelző – ideális éjszakai használatra
– bőrgyógyászatilag tesztelt
– különösen kíméletes a bőrhöz, allergiásoknak is megfelelő
– akusztikus lázriasztás > 37,6 °C
– az utolsó mért érték tárolása
– vízálló
– automatikus kikapcsolás

Ajánlott életkor: 0+
Anyag: műanyag, aranyozott mérőhegy
Szín: fehér
A csomag tartalma: 1x hőmérő, 1x CR1632 elem, 1x védőburkolat, 1x használati utasítás.
Csomag mérete: 4,5 cm x 2,2 cm x 19,5 cm (l x b x h)

Brand

Reer

EAN

4013283981221

Kosár