Kosár

Reer Éjszakai fény 2in1 – szürke

Cikkszám: 52141 Kategóriák: , Címke:

Reer Éjszakai fény 2in1 – szürke – Kisméretű, mobil éjszakai lámpaként, amely lágy fényével nem zavarja gyermeke alvását, vagy konnektorlámpaként, amely a beépített fényerő-érzékelő segítségével automatikus be- és kikapcsolással megkönnyíti a tájékozódást a sötétben.

6 543 Ft

Elfogyott

Reer Éjszakai fény 2in1 – szürke

Praktikus 2 az 1-ben éjjeli lámpa kifinomult funkcionalitással, amely tökéletes segítőtársként szolgál a sötétben.

Kettős felhasználás
A 2 az 1-ben SleepLight éjszakai fény kétféleképpen használható. Kisméretű, mobil éjszakai lámpaként, amely lágy fényével nem zavarja gyermeke alvását, vagy konnektorlámpaként, amely a beépített fényerő-érzékelő segítségével automatikus be- és kikapcsolással megkönnyíti a tájékozódást a sötétben.

A nyugodt és biztonságos alvásért
Az éjszakai fény nyugtató hatású, és segít elterelni a figyelmet a gyermekeknek a sötétségtől való félelemtől. Lehetőséget biztosít a szülőknek, hogy ellenőrizhessék utódaikat, és szükség esetén megetethessék őket anélkül, hogy megzavarnák a megfelelő alvási környezetet.

Könnyű tájékozódás a sötétben
Konnektorlámpaként, a SleepLight megvilágítja a sötét folyosókat és lépcsőházakat. Ez megkönnyíti a tájékozódást és biztonságosabbá teszi azt a sötétben. A beépített fényerő-érzékelőnek köszönhetően napnyugtától napkeltéig automatikusan világít.

2 fényerősségi szint
Állítható fényerősségszint a mindenkor tökéletes megvilágítási körülményekhez. A lágy fény nyugtató légkört teremt, és nem zavarja az alvást. Az intenzívebb beállítás elegendő fényt biztosít a játékhoz vagy a könyvek olvasásához.

Jellemzők:
– hordozható, könnyű és kicsi fény
– dimmelő érzékelő: csak az éjszakai órákban világít
– 2 fényerősség, meleg fény
– energiatakarékos LED technológia, amely nem melegszik fel
– az elem töltődik, ha a lámpa konnektorba van dugva

Szín:
– Kék

Anyag:
– Műanyag

A csomag tartalma:
– 1x SleepLight éjszakai fény

EAN

4013283521410

Brand

Reer