Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Reer Eldobható WC-ülőke takaró kismamáknak MommyLine 3db

Reer Eldobható WC-ülőke takaró kismamáknak MommyLine 3db – lefedi az érintkezési területet és csökkenti a fertőző fertőzések kockázatát

1 160 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Reer Eldobható WC-ülőke takaró kismamáknak MommyLine 3db

Higiéniai védelem utazáshoz, csökkenti a vírusok, baktériumok és gombák által okozott fertőző fertőzések kockázatát, csúszásmentes, speciális vízálló fólia.

Muszáj, most azonnal!
Ezt a helyzetet minden terhes nő ismeri. A növekvő méh nyomást gyakorol a hólyagra, és a megnövekedett folyadékszükséglet hozzájárul a gyakori vizelési ingerhez. A terhesség alatt a probléma egyre sürgetőbbé válik – mert a születendő baba hamarosan felfedez egy másik gyakorlatot: az anya hólyagján ülést. Útközben a helyzet még kellemetlenebb: ha van WC, az gyakran nem elég tiszta.
Ezért fejlesztették ki a terhes nőknek szánt WC takarót. A higiénikus fólia teljesen befedi a WC-ülőke érintkezési felületét, így biztonságosan csökkenti a vírusok, baktériumok és gombák által okozott fertőzések kockázatát.

Fertőzések a terhesség alatt
A terhes nők fogékonyabbak a húgyúti fertőzésekre, mivel a hüvely megváltozik, és csökken a belső egyensúly védelméért felelős tejbaktériumok száma. A húgyvezetékek is megvastagodnak, és a vizeletáramlás lelassul. A baktériumok könnyebben megtelepedhetnek és elszaporodhatnak.
Ezenkívül immunrendszerük általában nagyon jól megkülönbözteti az idegen és a saját sejteket, és gyorsan és hatékonyan harcol az idegen sejtek ellen. Ha ez a terhesség alatt is így maradna, akkor az anya védekező rendszere a növekvő embriót idegen testnek tekintené, és védekezne ellene. Ahhoz, hogy ez ne így legyen, az anyai immunrendszer aktivitása a terhesség alatt természetesen némileg korlátozott. A terhes nők ezért általában fogékonyabbak a kórokozókra. Betegség esetén a gyógyszerek használata korlátozott: a fertőzéseket ilyenkor nehezebb kezelni. A gondos higiénia tehát már a terhesség kezdetétől védő hatással van az anyára és a gyermekre.

Megbízható védőgát a baktériumokkal szemben
Az eldobható WC takaró tökéletes védelmet nyújt érintkezéskor. Kétrétegű kórházi fóliából áll, és vízálló. A PE-fóliából és cellulózból készült kellemes és puha anyag nem engedi át a folyadékokat, így megbízható védőgátat képez a veszélyes vírusok és baktériumok ellen. A speciálisan kifejlesztett formának köszönhetően a WC-ülőke teljesen fedett. Három ragasztási pont megakadályozza a csúszást.

Kicsi és könnyű – ideális utazáshoz
A csomagolás kicsi és könnyű, felbontás után bármikor újra lezárható, és bármelyik kézitáskában elhelyezhető. Az egész család számára ideális védelmet nyújt a baktériumok és vírusok ellen a nyilvános WC-kben.

Részletek:
– nem érintkezhet piszkos WC-vel
– lefedi az érintkezési területet és csökkenti a fertőző fertőzések kockázatát
– csúszásmentes és vízálló fólia

Anyag:
PE fólia és cellulóz

Szín:
Mentazöld

A csomag tartalma:
3 darab

Csomag mérete:
11,0 cm x 1,0 cm x 17,0 cm (Sz x H x D)

Megjegyzések:
Használat után ne húzza le, dobja a szemetesbe.

EAN

4013283881231

Brand

REER