Reer ExpressTemp digitális lázmérő rugalmas mérőheggyel

Reer ExpressTemp digitális lázmérő rugalmas mérőheggyel. Az ExpressTemp lázmérő aranyozott mérőheggyel van ellátva. Az antiallergén arany hegynek köszönhetően a hőmérő nemcsak az allergiások számára ideális, hanem különösen kíméletes az érzékeny bababőrhöz.

3 347 Ft

Úton 80 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer ExpressTemp digitális lázmérő rugalmas mérőheggyel

Mindig tartsa szemmel a testhőmérsékletet
A láz nem betegség, hanem a szervezet védekező reakciója a fertőzésekkel szemben. Az emelkedett hőmérséklet azt jelenti, hogy a szervezet védekezik a különböző kórokozók ellen. A magas láz azonban komolyan megzavarhatja a fontos testi funkciókat, és különösen megterhelő a kisgyermekek érzékeny szervezete számára. Az ExpressTemp digitális klinikai hőmérővel gyorsan és egyszerűen ellenőrizheti gyermeke hőmérsékletét.

Különösen kíméletes lázmérés
a rugalmas mérőhegynek köszönhetően
A gyermekek gyakran nyugtalanul viselkednek a lázmérés során, ami lehetetlenné teszi a pontos mérést. A láz diagnózisának legmegbízhatóbb módja a rektális mérés. Ezért van az ExpressTemp rendkívül rövid, mindössze 10 másodperces mérési ideje. A rugalmas mérőhegy megkönnyíti a rektális lázmérést még nyugtalan baba esetén is, és csökkenti a kicsik sérülésveszélyét.

Különösen gyengéd a bőrhöz
az aranyozott mérőhegynek köszönhetően
Az ExpressTemp lázmérő aranyozott mérőheggyel van ellátva. Az antiallergén arany hegynek köszönhetően a hőmérő nemcsak az allergiások számára ideális, hanem különösen kíméletes az érzékeny bababőrhöz.

Adatok rögzítése
Az utolsó mért érték tárolása a memóriában
A hőmérő nagyméretű LCD kijelzővel van felszerelve. A klinikai hőmérő bekapcsolásakor automatikusan megjeleníti a legutóbb mért hőmérsékletet. Így könnyen ellenőrizheti a baba lázát.

Higiénikus tárolás
a zárt védőtoknak köszönhetően
Használat után a vízálló hőmérő gyorsan és egyszerűen tisztítható meleg folyóvíz alatt. A különösen higiénikus használat érdekében az ExpressTemp készüléket a mellékelt védőtokban kell tárolni. Higiéniai okokból azonban ajánlott, hogy minden családtagnak legyen saját lázmérője.

Részletek:
– rövid mérési idő: kb. 10 másodperc
– rugalmas mérőheggyel
– bőrgyógyászatilag tesztelt
– különösen kíméletes a bőrhöz, allergiásoknak is megfelelő
– Akusztikus lázriasztás > 37,6 °C
– az utolsó mért érték tárolása
– vízálló
– automatikus kikapcsolás

Életkori ajánlás: 0+
Anyag: műanyag, aranyozott mérőhegy
Szín: fehér
A csomag tartalma: 1x hőmérő, 1x LR41 elem, 1x védőburkolat, 1x használati utasítás.
Csomag mérete: 4,5 cm x 2,2 cm x 19,5 cm (l x b x h)

Brand

Reer

EAN

4013283981122

Kosár