Reer Fa biztonsági korlát Trend ajtó/lépcső DesignLine

Reer Fa biztonsági korlát Trend ajtó/lépcső DesignLine. A csomag tartalma: 1 x biztonsági korlát, 1 x rögzítőkészlet, 1 x sínkészlet

83 193 Ft

Úton 3 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Fa biztonsági korlát Trend ajtó/lépcső DesignLine

A biztonság, a letisztult design és a kényelem tökéletes kombinációja harmonikusan illeszkedik modern otthonába.

 

Méretek:
Változóan állítható szélesség 76-106 cm
Akadálymentes: nincs szükség szorítókeretre
Szerelési magasság: 78 cm
Az egyszerű összeszerelés és szétszerelés lehetővé teszi a rugalmas használatot a nagyszülőknél vagy a ház különböző helyein.

Biztonságos környezet létrehozása
A kisgyermekeket érintő balesetek sajnos nagyon gyorsan megtörténnek. Amint a gyermekek elkezdenek kúszni és felfedezni a környezetüket, érdemes biztosítani a gyermekek számára alkalmatlan helyiségeket, például a konyhát vagy a fürdőszobát, ahol veszélyes eszközök vagy tisztítószerek vannak. Az égő gázrózsák, gyógyszerek vagy tisztítószerek mágikusan vonzzák a gyerekeket, és néha súlyos sérüléseket, például égési sérüléseket vagy mérgezést okozhatnak. Az ajtókorláttal biztosíthatja azokat a helyiségeket, ahol veszély leselkedik, és megvédheti gyermekét a sérülésektől. Tartsa szemmel gyermekét!

Különösen rugalmas ajtó- és lépcsőkorlát
a különböző alkalmazási lehetőségeknek és az állítható szélességnek köszönhetően
A gyors EasyFix rögzítési rendszernek és a 76-106 cm-es állítható szélességnek köszönhetően a korlát gyorsan és egyszerűen használható különböző helyeken.

A tervezés találkozik a biztonsággal
Ajtókorlát – modern és biztonságos
A dizájnorientált termékek az élet minden területén egyre fontosabbá válnak. Különösen a lakóterek, például a konyha és a nappali kialakításánál. A Reer reagál erre a trendre, és bemutatja a DesignLine termékcsaládot: szép design a legmagasabb biztonsággal összhangban.
A rendkívül erős akrilüvegnek köszönhetően a Trend nemcsak nagy biztonságot nyújt, hanem letisztult dizájnjával harmonikusan illeszkedik modern otthonába.

A Trend egy modern, stílusos és elegáns kialakítású ajtó- és lépcsőkorlát.
Gyors és egyszerű telepítés az EasyFix rendszernek köszönhetően
Az EasyFix gyorsrögzítő rendszer alumínium sínjei néhány gyors, könnyed lépésben és bonyolult mérések nélkül felszerelhetők. A Trend korlátot ezután a sínekbe akasztják – és kész. Az ajtókeret sérülésének elkerülése érdekében az EasyFix az ajtókeret elé is felszerelhető. Ha az EasyFixet a házban több helyen is beszerelik (további alumínium sínek külön kaphatók), az ajtókorlát bárhol külön-külön is használható. Amikor nincs használatban, az alumínium sínek szinte láthatatlanok.

Gyermekzár
Active Lock zárás zárásjelzővel
A fogantyú kettős reteszelési funkciója megakadályozza, hogy a gyermekek kinyissák a korlátot, de a felnőttek számára könnyen, egy kézzel is működtethető. A fogantyúba épített színes jelzőfény vizuálisan mutatja, hogy a korlát megfelelően zárva van-e, ami még nagyobb biztonságot nyújt.

Ajtó- és lépcsőkorlát szorítókeret nélkül
Teljes szélességű átjáró
A Trend korlát nem igényel szorítókeretet. Ez lehetővé teszi az akadálymentes átjárást, és ideális a lépcsők tetejére történő felszereléshez. Az ajtóelem mindkét irányban teljesen kinyitható. A nyitás irányának korlátozására van egy ütköző.

Részletek:
– változóan állítható szélesség 76-106 cm
– szerelési magasság: 78 cm

Anyag: alumínium, műanyag, fa: nyárfa (Populus), Kína
Szín: antracit, alumínium

A csomag tartalma: 1 x biztonsági korlát, 1 x rögzítőkészlet, 1 x sínkészlet

Csomag mérete:
76,5 cm x 7,5 cm x 84,5 cm (szélesség x magasság x mélység)

24 hónapos korig alkalmas

Két tiszta, száraz és stabil felület között megfelelően elhelyezve a korlát megfelel az EN 1930:2011 szabványnak.

Megjegyzések:
A telepítés előtt olvassa el az utasításokat, mivel a helytelen telepítés veszélyes lehet! Ezt a gyermekkorlátozót nem szabad ablakhoz rögzíteni!

Brand

Reer

EAN

4013283460115

Kosár